Zablokovaný účet!

Zdravím, stala se mi taková věc: na moje stránky http://hellonfel.aktualne.cz byl z mě neznámých důvodů zablokován přístup. Uvedená informace "Přístup nebyl povolen, protože stránka nevykazovala přístup déle než 2 měsíce (po tu dobu nebyl zobrazen reklamní banner)" mi přijde při cca 150 denních přístupech poněkud nesmyslná. A dovětek "nebo banner byl umístěn v rozporu s podmínkami" už nechápu úplně - mám sice na úvodní stránce automatickou detekci rozlišení a následné přesměrování na optimalizovanou stránku, ale to je děláno přes Javascript a proběhne to až PO zobrazení banneru. A hlavně, úplně stejné přesměrování používám už měsíce i u svých ostatních stránek na Webzdarma, které blokovány nebyly. Nemáte někdo podobnou zkušenost, případně nápad, v čem by mohl být problém? (Teda teď aktuálně to funguje, smazal jsem nějaký soubor .htaccess, byla to asi nějaká výstraha před popravou :O)
to blokovani tam je kvuli tomu, abychom hned nemuseli mazat ucet pri (rekneme ne uplne vedomem) poruseni podminek
pokud si to odblokujete, zrejme uz vite co delate ne?
Pete: ten redirect si musis odpustit, neni to povoleny
Budiz, beru to na vedomi, i kdyz u ostatnich stranek to mam uz mesice taky a tam nikdo s nejakou blokaci neotravuje. Btw., docela bych to presmerovani i zrusil, proc drazdit kobru bosou nohou :), ale po vzneseni dotazu mi byl zakazan pristup, tak nevim, jestli byl ucet rovnou zrusen ci je to skutecne posledni vystraha pred popravou..
Teda Míro (miro?), to jsi mu hned musel ten účet zablokovat? Nejdete na to moc rychle? Jak dlouho tam bylo to upozornění?
Boom >> hned zablokovat je mnohem lepší než hned smazat, ne?
=> Freya
To je pravda :)
Dobrý den,

obracím se sem protože mám jeden moc jednoduchý problém.Mám u webzdarma.cz tři účty. 1 - free-art.unas.cz 2 - auel.borec.cz 3 - auel1.borec.cz.
Z nějakého záhadného důvodu mi byli všechny tři účty zablokovány. Nepřišel mi ani jeden mail kde by bylo vyjádření o tom, že se to blokují...Nechápu co teď mám dělat? A co s obsahem na těch webech? nejsem si vědom, že bych porušil pravidla...Dokáže mi tu někdo rozumě odpovědět na otázku kde jsou mé webi ? ? ?

Děkuji

S pozdravem

Ciper
Jestli se ještě můžu zeptat, ten redirect, to jako platí pro jakýkoliv redirect nebo jenom automatický (třeba automatická detekce grafického rozlišení a redirect na optimalizovanou page)? Kdybych měl třeba na první stránce na výběr rozlišení, a tím se stránky manuálně přesměrovaly na nějakou další, pro dané rozlišení optimalizovanou, stránku, to je taky zakázané? Dal jsem teda pro jistotu reklamu na všechny stránky dolů, ale tam mi přijde, že si jí zrovna dvakrát moc lidí nepřečte, proč by to taky kvůli nějaké potrhlé reklamě dělali.. A ohledně těch nedorozumění s blokací účtu, studoval jsem provozní podmínky, a tam se píše: "V případě, že si přejete mít na svých stránkách pouze jeden námi vkládaný reklamní banner, je podmínkou, aby byl umístěn na úvodní stránce nahoře. Úvodní stránkou je myšlen soubor index.html, index.htm, index.php nebo index.php3." Jenže filozofie mojich stránek je taková, že "úvodní" stránkou je až ta další, optimalizovaná. Copak by nešlo tu reklamu umístit až tam, mě by to bylo vcelku jedno..