Nelze se dostat do "správce souorů"... Help!

Díky všem za rady. Ale mě to stejně nefaká! Jinou možnost neznáte
Je to fakt @!#$.

Mě už nefunguje ani normální FTP připojení (WindowsCommander) a to na obě mé stránky (jpexs.wz.cz & kachorra.unas.cz) i když jsem si nastavil ty nové adresy (už. jméno místo ftp.webzdarma.cz).
Už mě wz začíná přivádět k šílenství - jestli mi za tohle web zadara nevim, budumít asi žaludeční vředy z toho že mi každej druhej pokus o připojení zkončí fatalním errorem..! -Z commandera mi dnes (prozměnu) nejde FTP - přihašuju se, Comand zadá Password i Usera a to je tak vše - admini WY - PLS co děláte se serverem?!? -PLS sakriš krucifix himlhergot sakrblé UVEĎTE TO DO POŘÁDKU!
Taky když kliknu na správce souborů, tak se mi zobrazí jenom

/home/web/admin.wz.czuh oh


je to tak ze školy(z různých systémů i prohlížečů), z práce, z domova, všude! Opravdu by nešlo se na to juknout a něco s tim udělat přímo TADY?
jsem vskutku dojata, vcera to fungovalo, po velmi dlouhe dobe a dnes uz zase ne, ja ten web snad nikdy nedodelam! :-(((
anex,to máš pravdu, někdy to jede jako právě teď ale každou chvilku to zase skolabuje:-) Ja taky potřebuju každej den na spravce souboru.a někdy mě to čekani fakt leze krkem.
jojo právě sem skusil to http://webftp.server4you.cz a perfektní, normálně to přes ten FTP jde, ale musíte fakt napsat celou doménu včetně www.
Supr,supr,díky moc do budoucna.
rozhodne to neni proxy ani firewallem - jo to divny na serveru - zkousel jsem to ja z chranene site tak z nechraneneho pripojeni a stav se nezmenil - pritom to asi pred 14 dny chodilo bez problemu - asi by s tim neco meli udelat, protoze to spoustu lidi prestava bavit.
Před dvěma dny jsem se zaregistroval na tento web a nešlo se mi přpojit přes WC na ftp. Napíšu server, vyškrtnu anonym, přihlašovací jméno i heslo mi to vezme v klidu ... načítá se a najednou 500 Illegal PORT command/příkaz PORT selhal! Nevím co stím a přes alternativní webové rozhraní se mi nechce protože bych musel stovku souborů tam naskládat po jednom. fakt kekel! Help!
Nevim jestli jsem jedinej.... nebo že by to byla náhoda? Nebo se konečně admini umoudřili a opravili chybu? Musim to zaklepat na dřevo, zatim(doufejme že napořád) mi to faká.... Jak vám?
Tak nevim, jestli si z nas delaji srandu nebo co, ale stale se nejde prihlasit k administraci.
Jestli to nebude fungovat vubec, tak at si z nas prestanou strilet a napisou rovnou ze si mame svoje stranky umistit jinam!
Uz jsem psal i primo na uvedene kontakty - odpoved samozrejme zadna, ze :-()

J.
NOVÁ TERAPEUTICKÁ STRANA

"INTELIGENTNÍ PRACUJÍCÍ"

PRÁVĚ NABÍRÁ NOVÉ POSLANCE A MINISTRY!

VÍCE NA
http://inteligentni-pracujici.aktualne.cz/stinova_vlada.htm

A PROGRAM "LÉPE & LEVNĚJI" NA

http://inteligentni-pracujici.aktualne.cz
Ja uz vazne nevim, co mam delat! Pres zadny proxy server se nepripojuji, mam v XP vypnuty firewall (promin, tati!) a stejne se na web rozhrani nedostanu! Pritom ftp 4 pokusy z 5-ti funguje...

Co je to za hru? Ja si hraji rada, ale take musim znat pravidla te hry! Kdyz tu porad dokola pisete o proxy, firewallu nebo pochybne rady typu "nech nejprve naloadovat CELOU stranku a pak teprve se prihlas" a NIC Z TOHO nefunguje (ani doma ani ve skole), tak proc proste nezrusite "ADMINISTRACI" a nenapisete, ze pristup na vsechny stranky bude jen pres FTP?
Zkus pouzit jiny prohlizec nez IE nebo IE preinstaluj (uz se tu ozvaly hlasy, ze to pomohlo). Chyba je skutecne nekde u tebe.