Nefunguje přihlášení do administrace

a co vám, jak to jde ?
Viki
Také nejde. Navíc se mi přestala zobrazovat reklama na stránce. Ale já s tím nic nedělal, mně se tam ta reklama líbí!:-) Tak, prosím, nic nemazat!:-)
A hele, ledva matka dořekla to - bum bác ... reklama funguje! Ale Správce souborů ne! Po přihlášení a "vítejte, uživateli..." a kliknutí na správce mě to hodí zase zpět do přihlašovacího formuláře. Ale FTP jde, takže v poho...

Tak fajn! Dobrou noc!
Po přihlášení naskočí vítejte, uživateli... po stisknutí správce souború jsem zase u přihlašovacího formuláře. Poraďte prosim!
Tohle téma tady všichni omílají kolem dokola, ale nikdo neradí. Asi to tu je zbytečné to fórum...
Netuším, ale mě to taky nefakčí
de ale v adrese musíte odstranit -->?
nechápu odkud co odstranit ?
zadám jméno a heslo a naskočí mi tato adresa https://www.webzdarma.cz/login.html a že soubor nelze najít. trvá to už asi týden. jsem bezradný a nevím co s tím- adresa stránek www.befeleme.wz.cz. Kdo poradí ?
jinak stránky mi normálně fungujou i přihlášení přes ftp ! help mi, thank you !
viki: problem s SSL?
Promiň, nevím přesně o co jde, vypnul jsem zabezpečení ssl v prohlížeči, ale nic se nezměnilo ! Díky za odpověď.
viki: to musi byt naopak zaple, jde o to, jestli ti proxy server umozni pripojeni pres ssl
uz to jde, nevím sice proc, znovu jsem nainstaloval IExplorer. Sláva. Chyba byla u mne. Děkuji všem za odpovědi.
viki: No vidis... a vy ostatni se z toho poucte, a kdyz tak si preinstalujte browser, nebo si nainstalujte Mozillu...
Já mám ještě dotaz: FTP mi funguje, ale úprava stránek přes webové rozhraní mi nefunguje - po zadání hesla mě to hodí zpět na přihlašovací formulář. Proxy nepoužívám a na kartě v IE mám zaškrtnuté Povolit SSL 2.0 a Povolit SSL 3.0 (nevím, co to je:-) Mám zapnutý klasický firewall v XP, byl zaplý vždycky, neb všude čtu že bez firewallu jsem na netu jako nahý v trní:-) Přesto se teď nedostanu přes web rozhraní na své stránky a trvá to tak cca 3 týdny.

Můžete mi přesně napsat, co, kde a včem mám povolit či zakázat, aby to zase chodilo? Prosím konkrétní radu, jsem jinak počítačový nedouk (ročník 1969 - učili jsme se programovat v Basicu na IQ 151 a na sálovém počítači sovětské výroby SM3/10:-)

Díky moc!