Ze by mi Mira zrusil bezduvodne stranky?

Rad bych poradil vsem uzivatelum, jez vyuzivaji sluzeb webzdarma.cz... nikdy neoponujte Mirovi, i kdyz bude vulgarni. Mohl by vam znicit web, tak jako to udelal mne :o) I tohle se deje.... Rad bych si timto s panem Mirou verejne popovidal o duvodech a pohnutkach, ktere ho k takovemu kroku vedly, protoze moje stranky nebyly naprosto v rozporu s zadnym povinnostnim bodem smluvnich podminek. Snad najde tu odvahu vyresit problem timto zpusobem.
<HTML>hm, je mi to celkem trapne, ale kdyz uz me obvinujete z vulgarnosti, mel byste citovat doslova co vas tak zvedlo z zidle, tohle neni korektni chovani

moje prvni reakce:
<tt>
domnivam se, ze slo o akci typu, kde jste musel ocekavat, ze vas nekdo
muze vyfotit a nelze toto toto ustanoveni pouzit, ... ale neberte to
jako vyjadreni pravnika
</tt>

druha reakce:
<tt>
> neposilat!!!!

zruste si tyhle nesmysly!
</tt>

a dale:
<tt>
> kdo jste miro tempire, ze mi rozkazujete? ja jsem vas o vyjadreni nezadal...

psal jste mi e-mail, takze jste snad ocekaval reakci

pritrouble automaticke odpovedi me opravdu nezajimaji,
pokud nejste schopen odpovedet slusne a k veci tak ani neodepisujte
</tt>

a vasi otazce v nadpisu: uz nekolikrat jsem sem psal, ze nikdy se stranky nerusi bezduvodne, pouze se vam ten duvod nemusi libit</HTML>
nikdy se stranky nerusi bezduvodne....? prosim sdelte mi duvod zruseni mych stranek na zaklade poruseni konkretniho bodu smluvnich podminek mou osobou. a prosim budte dost fer a neuvadejte duvody, ktere se vyskytly az po jejich smazani :o) uvedte duvod a muzem tuto vecnou debatu povazovat za uzavrenou. nemyslim ze se rusi uzivateli ucet, pokud vam odpovi, at si nechate pro sebe hodnoceni jeho automatickych odpovedi po obdrzeni mejlu.
Jenom, nechci být nějaká vtěrka, nebo tak nějak, ale když ti třeba webzdarma nevyhovuje, tak si jdi jinam, bych ti řekl já. Nevím jak míra! Co třeba tak pipni.cz? Nebo nějaký placený hosting. Třeba servery.cz?
jj no kdo vas tady drží? Tato služba je poskytována !ZDARMA, ZDARMA!. A KDYZ NEKDO PORUSÍ PRAVIDLA TAK JE JASNE ZE TADY KONCI! MOZNA ZE ADMIN(MIRA) OCAS SMAZE NECO NEPRAEM ALE ZATO VETSINOU MŮZO TI UZIVATELÉ( TI MÁNE SLUSNÍ),KTEŘÍ NASCHVÁL NERESPEKTUJÍ PRAVIDLA A KULI TEMTO "BLBCŮM" SE STÁVÁ TO, ZE O STRÁNKY PRIDE NEKDO OMILEM JEN PROTO ZE NECO OPOMNEL NEBO ZE SE MU V G-BOKU VYSKYTLO SLOVO KUPRIKLADU SEX atp. Já si osobme myslím ze se s Mírou dá rozumne mluvit kdyz je clovek slusnej! kdyz jsemjá potreboval od nej pomoc tak se mi ji vetsinou dostalo. Admin(mira) neni robot ale puhej clovek a ma sve nalady, ale skuste se vzit do jeho situace! nekolikrat jsem tady osobne zaznamenal pripady a mira mi to potrvrdi ze uzivatel podmínky porusil zámnerne a kdyz o ten web prisel tak si tady zacal na vsechny otvírat HUBU.
Nevim z ceho a jak jsou zdejsi admini placeni ale z provozu táto sluzby jim do kapsi asi moc nekápne takze to tady podle meho nazoru spravuji poze ze zájmu k této veci.(tj skoro zadarmo) (nevidim do toho) a taky to tady mozná esituja jako taková skusební platforma pro placenej hosting(viz anoweb.cz.


jestejednou ke KRIKLOUNUM!: skuste si to jednou sami vest neco podobneho a pak poslochat denne nekolik set nadavek ze neco nejde pak uz mozná po tejdnu budete jen nastvane kazdemu "kriklounovi" odsekavat a nebo ho rvnou smazete.!
budte radi ze tady jest neco takoveho existuje a ze se to nemusí platit.

diky Xawer