Chyba 404

Chtěl jsem se zeptat, je možné si nějak nastavit svou chybu 404, nebo ne? Nechci vědět jak, ale jen jestli je to možné. Předem dík...Michal
Je to možné. Docela snadno.
Vytvor ve svem korenovem adresari soubor .htaccess

obsah tohoto souboru:
ErrorDocument 404 tva_404.html
> Nechci vědět jak, ale jen jestli je to možné

...tak to tu ještě nebylo :))
Mozne je vsechno...
Mne by spíš zajímalo, jestli lze zařídit, aby to nešlo přes redirect prohlížeče, ale přímo jako odpověď na prvotní prohlížečův dotaz. Co tím myslím:

Teď to funguje takto:
http://neco_nekde_kdovikde_ale_asi_u.wz.cz/nejaka_neexistujici_stranka.html
-> redirect, v panelu adresa se objeví
http://ad.wz.cz/notfound.html
a načte se ta stránka o chybě 404

Jak si představuju že by to mělo fungovat:
http://neco_nekde_kdovikde_ale_asi_u.wz.cz/nejaka_neexistujici_stranka.html
-> server vrati primo stranku o chybe 404 bez redirectu, čili v panelu adresa bude stále
http://neco_nekde_kdovikde_ale_asi_u.wz.cz/nejaka_neexistujici_stranka.html

Lze toto nějak nastavit? Nemám náladu když narazím na neex. stránku na wz, že se mi ztratí její adresa přepisem tou s tou chybovou hláškou (čili já pak nevím, co jsem zadal blbě apod.) pořád zadávat adresu znova, protože v historii se mi neobjeví.

Předem děkuju za odpověď
Jednak to jde modifikaci vychozi 404 stranky Apache, mozna pres mod_rewrite
mod_rewrite ne, ten jenom presmerovava, takze adresa je v cudu...
stačí napsat do .htaccess cíl té 404 relativně:

ErrorDocument 404 /404.php
lama: presmerovava, aniz by menil adresu, to by mel byt totiz jeho smysl...
Ja vzdy cetl, ze kdyz zadal spot56.htm a mam nastaveno, aby podstrcil prispevky.php?spot=56, tak by nemel menit adresu, jen podstrcit ...
lama: jo, presne tak, a to je to, oc jde Nípalovi
ehm... Sojkovce, podruhe, jsem #lama! Vim ze nemas rad alt gr + x, ale to mi neva, proste sem #lama ;) Jinak tady je proste mod_rewrite spatne nastaven, asi (?)
############################lama: to nevim, nikdy jsem mod_rewrite na WZ netestoval...
jo, myslel jsem to tak... adresa se nezmeni, server proste jen podstrci tu chybovou stranku... a to je prave to, co me se... kali, ze u wz nefunguje :((
Mám dost zásadní problém................až do tohoto pátku mi fungoval můj účet www.mystif.wz.cz, ale pak se začala objevovat chyba 404 ............když sem se zkoušel přihlásit na můj ftp účet nešlo to a nakonec jsem zjistil, že nejde ani odsud se přihlási a dokonce to píše, že účet neexistuje ! Potřebuju odpověď co nejdříve !
Mystif: nějaký zákeřný admin ti smazal stránky... buď nebyly navštěvovány, nebo nezobrazovaly reklamu, nebo jsi v nějakém bodě porušil pravidla.
Opět se vracím k problému s nevhodným refreshováním... zjistil jsem, že to refrešuje při čemkoliv, i při použití mod rewrite... problém tedy bude někde hlouběji, nejspíše v nějaké environment variable... no jdu pátrat dál, ale spíš se bojím, že v tomhle mají prsty admini a že to tedy pomocí normálního .htaccess asi nastavit nelze....
tak už jsem to vyřešil... ... naštěstí.
TO SI DĚLÁTE SRANDU NE! JAKÝ PRAVIDLA! MĚL SEM TAM MP3 SKLADBY, KTERÉ SEM SLOŽIL SÁM, TAKŽE NEVIDÍM JEDINÝ DŮVOD PROČ MI SMAZAT STRÁNKY, ALE TAKY JSEM NEDOSTAL ŽÁDNÉ VYSVĚTLENÍ O TÉTO UDÁLOSTI! BYL BYCH RÁD ZA ODPOVĚD - ŽÁDÁM O ZPĚTNÉHO NAHRÁNÍ DAT NA STRÁNKY!
já čekám na odpověď................nebo na číslo kam mohu zavola objasnit tuto situaci!