Proč?

Proč si navzájem radíme? Neraďme si, vše pišme webmsterovi.
a on se z toho posere

(sorry, ale to slovo je namístě)
no to by z toho mel radost...

proc?
on nam zadarmo poskytne misto a mi mu to pomuzeme s dotazy
Mam dojem, ze si tady pletete pojmy s dojmy.

WEBMASTER je clovek, ktery se stara o vzhled webu, funkcnost stranek, atd.
Ten, kdo se stara o beh serveru/ apache, SQL, FTP/ je ADMINISTRATOR.

Takze obecne vzato, pokud si nevim rady s webem, pisu sem do fora. Rady s zkusenosti ostatnich se maji sdilet.
Pokud nebezi server, je nutno psat adminovi. S tim tady nikdo neporadi. Od toho admin je.

A zadny administrator tady nikomu nic neposkytuje. Ten prostor na serverech poskytuje spolecnost provozujici server. Tedy konkretne tady CEKIT s.r.o a AYA s.r.o.
A ze je tady problemu pro admina vic nez dost je pravda. A ze mlci je taky pravda. Ale prostor je zadarmo a admina nic a nikdo nenuti se k cemukoli vyjadrovat. Takze........................
Souhlasím s vámi VaKu.

Prostě se problémy musí rozdělit do dvou soudků, na naší straně a na straně Webzdarma. Pokud by tohle forum nebylo, (skoro) každej by si myslel, že se to podělalo na jeho straně a tady se doví/nedoví že to je/neni jeho chyba.

Takže .......... (co?)
Primlouvam se za urcitou upravu tohoto fora.
Chtelo by to udelat nejaky FAQ. Tedy caste dotazy uzivatelu. Tam by se v nekolika vetvich mohly soupnout moderovane nejcastejsi chyby a problemy s umistovanim stranek na WZ. Ale jen k umistovani. Problemy s WZ jako serverem by mely byt touto formou. A hlavne by zde mely byt odpovedi kompetentnich lidi, tedy adminu. Nikoli typu "Vam tedy neni pomoci". Slusne odpovedi na slusne dotazy. Podotykam SLUSNE dotazy.
Obcas sice clovek spadne do slovniku dlazdice prave kvuli opakujicimu se problemu nikym nezodpovezenemu. Pak nastupuje system bombardovani.
A predejit tomuto jevu muze jen admin, ktery sem da aspon hlasku, mam problem resim to. A smytec, lidi pockaji. Ale tento system mrtveho brouka je sileny a ke spokojenosti nikoho neprivede. A k tomu, ze bych hostoval sve stranky na ANOWEB...Hi staraji se o to stejni lide jako o WZ, tedy musi byt stejne spolehlivy jako WZ. A to tedy radeji ne.
Vzdyt i sluzba "zdarma" dela reklamu prave zrizovateli. Jen zrizovateli, ten se pak teda muze pochlubit...hele, mam tam server zadarmo, koukni se na mnozstvi spokojenych uzivatelu, tak pojd ke mne. Ja to mam spolehlivejsi nez konkurence.
Bohuzel tohle tady ale neplati.
<HTML><i>Chtelo by to udelat nejaky FAQ. </i>

na to jsou lidi moc lini to cist</HTML>
To MASTER:
Nevim, bylo tady neco podobneho? Jsem zde moc kratkou dobu. Pokud ano, mluvi zkusenost.

Pokud ne, nelze takto globalne posoudit zda lide nebudou mit zajem. Treba kdyz clovek precte desitky stejnych dotazu, upozorneni a problemu a nenajde kloudnou odpoved, pouze nejake hlasky uzivatelu kteri ani nevedi o cem mluvi a hlavne ze si omoci, vypady a urazky typu" Ty to nevis? Jdi se zahrabat", atd, pak tedy opravdu zopakuje dotaz a doufa.

Mam zkusenost, ze nez se to nauci tak to chvilku trva, ale pak uz si zvyknou hledat a cist. A to pracuji s lidmi na VS( aspon u nich se da predpokladat znalost cteni a psani). A sem pristupuji uzivatelůe jak s akademickym titulem tak i obycejni, kteri to delaji pro svou zabavu a ze zajmu, ne na kseft. A pokud neco nevi, zkousi a tapou a zbytecne plytvaji silou a casem. Tohle by mozna pomohlo. Jsem ochoten prilozit ruku k dilu a leccos v tom udelat.
je admin člověk?
nebo robot?