Smazání webu :o(

Tak jsem byl opet smazán, asi kvuli reklame, i když tam byla na nekteré stránky se nevložila, nejde se mi dostat na asvuj účet přes ftp, proč? to by melo jít a nahrát celý web znovu ne?
Jo pro admina: onlinehry.unas.cz
jo, taky byl smazan onlinehry.aktualne.cz
nebylo to kvuli reklame, ale kvuli spojovani uctu
No vidíte, človek se učí celej život :o) ja si ty vaše pravidla snad vytisknu :o) můžete to aktivovat? proč proste neupozorníte lidi že maj neco zle? to je jednodušší mazat jak o život? proč se nemůžu dostat přes ftp a nahrat to znovu? nechcete mi říct že kvuli takové blbosti zrušíte zas úplne celý účet? že ne?
no na kazdem hostingu mas napsano ze propojovani uctu je zakazano!
Pokud by bylo propojováníi účtů povoleno, tak by nemělo smysl davat nějaké kvóty a každý by si mohl nahrát neomezené množství MB...
Ja ale nepropojil účty tak jak to tady podal admin, na tom jednom bylo udělané jenom přesměrování na druhý z důvodu že ten první link mi nešel kdysy dávno nekam vložit tak jsem udelal druhý kde nic nebylo jen za 0 sekund přesmerování :o) to není dle mého názoru spojování jak je myšleno v podmínkách ale protože je tady admin bohem tak jeho rozhodnutí beru, i když by bylo mnohe slušnejší a jednoduší pro spoustu uživatelů zaslat jenom informační email že nekde se porušuje pravidlo, a že má na to třeba 1-2 dni aby to opravil. Musel jsem vše zaregistrovat znovu, vše znovu nahrát (mimochodem 5 krát se přerušilo spojení takže jsem začínal znovu) ... myslím že je to špatné řešení, udelat zasílání emalů zvládne schopný admin za pár minut a nebylo by tolik naštvaných lidí tady :o)