Spuštění stránek...

Při otevírání mých stránek se objeví jakási chyba 404. Prostě ty stránky nefakčí. V kompu je všechno v pohodě, ale pak mi nejdou. Všechny soubory mám pojmenovány malými písmeny, dokonce bez mezer. Proč to tedy nejde. Stránka s názvem index.htm se sice zobrazí, ale pak nefungují další odkazy. Poraďte mi prosím někdo. Dělám je na Wordu.
Předem moc dík.
Tak teda Word bych ti zrovna nedoporucoval. To uz je lepsi FrontPage - nebo jak se to jmenuje. Ale stejne je to vsechno @!#$.

No, ale nevim. Rozhodne si poradne prekotroluj ty odkazy {velky a maly pismena pripadne koncovky - nejlepsi je kontrolovat to treba pomoci Notepedu nebo neceho takovyho, rozhodne ne pomoci WYSIWYG editoru}

Jo a zkousej to az tak dalsi den, nez ty stranky nahrajes na WEBZDARMA --- je to tu nejaky divny {ta aktualiza ma nejaky spozdeni???}.

Tak jsem zvedav, jestli to bude nekdo cist - odpovidam trochu pozde.
Zkontroluj si, zda mas pouzite relativní odkazy.
Word sice neni nejlepsi na tvorbu stranek , ale budis. Chyba muze byt v tom ze nazvy stranek na, ktere se z indexu odkazujes zacinaji velkym pismenem, obsahuji diakritiku nebo mezer. Pokud tomu tak je musis je prejmenovat. Kdyz ne, doporucuji ti abys zvolil nejaky html editor. Word se na to opravdu nehodi.
Když sem delal stranky ve WORDu (fuj, bleeee) tak se mi to stalo taky =)) použij něco jinýho jinak můžeš přepisovat absolutní odkazy na relativní az do smrti ...
hodne stesti