HESLO, SERVER nebo snad HACKER?

Zdravím Vás ... mám, prosím, naléhavý dotaz na adminy.

Včera večer (pátek 12.3.) jsem umísťoval na stránky dance clubu Chiwaua (chiwaua.wz.cz) nějaké materiály. Dnes jsem chtěl umístit fotky za včerejší akce a k mému údivu mi FTP přístup neověřil heslo ... zkoušel jsem se dostat na účet přes server webzdarma.cz a dozvěděl jsem se, že heslo pro přístup je chybné. Tento přístup znají pouze dva lidé. Majitel clubu, který opravdu internetu moc nerozumí (bez urážky, navíc mi sdělil, že nic takového nedělal) a já. Zkoušel jsem tedy zaslat odkaz pro změnu hesla a ten mi také nedošel.
Chci se tedy otázat, zda je možné, mi sdělit, jestli byla provedena změna hesla v posledních cca 18 hodinách (poslední přístup jsem měl kolem deváté včera večer), případně sdělit IP adresu, ze které byla změna provedena.
Další varianta, která se bohužel občas stává, že jsou technické problémy někde na serveru.

Můžete mi, prosím, odpovědět?

Děkuji, s pozdravem DJ Hans
Tak tohle se ted deje i me. Zmeni ti heslo a e-mail, pak ti totiz nebudou chodi ty maily s nivym heslem, ale na ten, jak ho zmenil...
mrkni na www.htt.wz.cz a precti si shoutboard.
<HTML>dj hans: posl. pristup z mwsatt.worldonline.cz, v Sat Mar 13 15:36:42 2004
byl tam nejaky jiny email nez to co je na tech strankach takze jsem tam nastavil ten puvodni (a nechal poslat heslo mailem)</HTML>
Admine prosím pošli to heslo na tenhle mail. Ten v administraci si změnil. Takže teda poslat na ten, kterej mam tady pod jménem. V pondělí tak ten hacker chce udělat paseku a do tý doby musim zamezit jeho přístupu!

htt.wz.cz

PROSÍM!
<HTML>ok, prave jsem to poslal
pokud mozno si zmen co nejdriv nastaveni e-mailu v administraci (pokud ma ten clovek pristup k tvemu emailu tak bych tohle mohl dealt donekonecna)</HTML>
Já teda nevim, v čem je problém, ale furt mi to heslo nechodí. Nicméně ale pochybuju, že by mi naboural i e-mailovou schránku. Ty stránky udělal jen kvůli pitomýmu heslu, který si příště dam aspoň desetimístný.

cz_tomm@yahoo.com

tomcebula@yahoo.com

Tady jsou mé e-maily. Ta druhá byla vždycky záložní, nyní ji zkusím uplatnit. NAPOSLEDY prosím admina nebo moderátora o změnu a zaslání hesla účtu htt.wz.cz na uvedené e-maily. Děkuji za ochotu. Nerad jsem tady někoho celkem dlouho prudil.
mira: Díky za pomoc ... doufám, že už ji nebudu potřebovat ... :-)
Nevím jestli se toto týká přesně tohoto tématu , ale je to asi podobný.
Předělávám stránky na levnynabytek.unas.cz . mám od majitele e-mail--a tam sem si měl stáhnou heslo jenže když ho začnu stahovat tak mi to píše něco se špatnym odkazem --už sem to skoušel asi 3x a furt to samý......
Chci se teda zeptat a co teď? Já totiž už potřebuju co nejdřív ty stránky překopčit ale prostě nic-

když si nechám poslat heslo tak přijde ale z emailu to už nefunguje


levnynabytek@centrum.cz
Mam jeste jednu prosbicku na admina. Muzete mi zjistit a poslat na email, ktery je uvedeny v registraci uctu "chiwaua.wz.cz" IP adresy zadosti a zmen hesla?

Diky za podporu, vsechno je v poradku. Ocenuji Vase sluzby.
DJ Hans