jezisku tak proc si neodpovedel na polozene otazky?
treba jak poznas,ze clovek umyslne porusil pravidla? proc se na to neupozorni pred smazanim?
jestli mate problem udelat programek, kterej by v adresari hledal mp3 nebo veci, ktere nejsou zobrazeny na webu - tak se hlasim.
taky radsi koncim a mam strach, ze tu koncim naporad, tak se snazte.
Me by zajimalo, proc mi byly stranky zruseny, ackoli zadny pravidla neporusovaly... Fakt skvely, data pryc, upozornovaci e-mail zadnej... Super super super... Driv sem WZ vychvaloval na vsechny strany, ale tohle me fakt nao... Achjo...
Dalsi pekna vec: Kdyz si zaregistrujete drive zruseny ucet, mate pristup k emailovym zpravam toho stareho uctu... Cim dal lepsi :(
Ty můžeš být rád, že sis svůj zrušený účet znovu zaregistroval. Mně to ani nejde, přestože by to jít mělo! :o(
Mno, jeste zda je mi to k necemu platny, kdyz jsem prisel o databazi s daty vsech uzivatelu... Navic, stranky mam na lokale uz editovany, ale jeste ne hotovy, takze ted nemam co rychle natahnout... Vypada to na dlouhou noc. To se mi ty jarnaky zkomplikovaly. Krasne prekvapeni od WZ.
Naštěstí zálohu mám doma... bohužel nemám to kam dát... nejde mi registrace
Tak vám to bylo málo?! Mažete všechny účty, které u vás mám?! A co tak najednou - nevím o ničem, čím bych porušovala ty vaše podělané pravidla, ale vy mi to prostě smažete... jste FAKT VELCÍ BORCI!
tak pro vsechny co se mnou nesouhlasi..
kazdy den ctu toto forum a tak vidim kdo je v nepravu a naopak...
vetsinou to bohuzel byva mira
taky jsem si nekolikrat vsiml ze prispevky ktere zacinaji nejakou nadavkou atd.. zakladaji lide kteri si bohuzel muzou za svou chybu sami :-)
a taky vim ze kdyz admin muze tak pomuze ;-) a potvrdi to i vice lidi
// dalsi zajimavou veci v tomto pripade je, ze jsem v podminkach nikde nenasel, ze se na muj web (kde muzou byt privatni informace, ke kterym se clovek dostane napriklad az po zadani hesla) muze koukat kdejaky brigadnik!
jestli to byla narazka na me....tak vas ujistuji ze mam pristup jen k vasim rodnym cislu a cislum obcanek ktere kazdy musi zadat pri registraci :-)))))
to byl vtip :-))))) pokud to nebyla narazka na me tak se omlouvam
ps: nema to cenu kazdej bude mlit to svoje
The End
albertino ty odporuješ sam sobe, že y schíza? :-)))) hmmm glum a company jo? :-)))
... a cenu to nema pokud si odpovedni lidi neuvedomi že tudy cesta nevede, je spousta webu co poskytuje služby zdarma (nemyslím ted hosting) a mají snahu své služby poskytovat na profesionální úrovni, protože si jsou vědomi že NIKDY neví kdo stojí (sedí :) na druhé straně ...
p.s. Presi ty jsi nevedel že za chybu se mažou všechny weby uživatele? :o)
albertino >> s takovýma lidma nemá cenu ztrácet čas, oni si sem prostě přišli zanadávat, nandat to tomu zlému WZ, a nic je nezastaví...
to jsem přesne čekal, po pár reakcích taky smazán :o))) a bez vysvětlení jak jinak .... no comment
<HTML>to pise clovek, kteremu jsem podminky vysvetloval nekolikrat emailem, 2x telefonicky a stale to neni schopen pochopit?
s vama jsem to uz vzdal a nehodlam tim dale ztracet cas
kdyz s temi podminkami nesouhlasite, proste to zkuste jinde, budu vam vdecny</HTML>
napište to sem co jsem za podminku porušil, nedostal jsem jedinou odpoved a vy to víte, poprvé jsem uznal svou chybu a pak mi to mažete už asi jenom z trucu :-/
ja s podminkama souhlasim, nemam jedinou vyhradu, dobře víte že mám u vás více webů a jsou v pohode, jen ten jeden vám vadí a přísahám že nevím proč
jelikož nečekám že se dočkám odpovědi tak všem dobrou noc ...
Já, ježíšek jako nadpřirozená bytost?
Jistě. Porušíš podmínky a letíš to je jisté, jen jsem myslel že vyjádření od admina nikdy nemůže být na škodu.
to, že se mažou cizím lidem weby to mi nevadí, ale zdá se mi, že se to celý nějak zpomaluje a že databáze padá čim dál tim víc - jako by byla součástí Windows od Mrkvo$oftu. Ale to je u freehostingu věc se kterou musím počítat
Ježíšek no to je hezké že ti to nevadí :o)))) me by taky nevadilo kdyby mazali cizím lidem :o))) to je škodolibost jako prase :o)
Ne, nevěděla. Po těch letech, co na wz mám web, hodlám odejít...
J jsem dostal zlutou kartu. Podminky jsem precetl a souhlasim s nimi. Jedinou vec ktera byla proti jsem odstranil,ale nemuzu porad najit na svych strankach tu reklamu. Ma se tam prece pridavat automaticky.....nebo ne?
Muze mi prosim nekdo rict co udelat pro to aby se mi tam reklama pridala a nikdo me nevikopnul
Diik Karkulin
takže přesne jak jsem čekal, opet bez vysvetlení, a budete tady lhát že jste neco nekomu vysvětloval!
pravdaže vím proč jste neodpovedel, protože nemáte argumenty ... jste lhář a nekorektní tzv admin
2 Karkulin
Já taky dostal takovou kartu. S podmínkama webu souhlasím, jenom je škoda toho času co musím znovu věnovat předělání a nahrání veškerých souborů. No nic je to moje věc a možná to musel admin udělat.
K tomu tvému dotazu. Zjistil jsem, že se kód reklamy automaticky nenahrává na určené místo pouze v souboru index ( s malým "i") jinak ten robot pro vpisování kódu funguje všude. Proto jsem to udělat tak, že jsem nejdříve na psal že zeklama se má zobrazovat v Index a zároveň jsem měl i Index nahraný a v něm potřebný řetězec pro umístění reklamy a ihned tam robot vepsal kód pro reklamu. Potom už stačí přepsat Index (s "I") na index(s malým "i") a je vše v pořádku.
Doufám, že jsem poradil a přeji všem i sobě více šťasných chvil při správě našich webů.
Zatím Čau.
1) to jezisek mira - pletete 2 lidi dohromady
2) skodolibost? kdyby mi to vyhovovalo tak jsem zticha - jen nechci taky prijit o svuj web (vcera jsem radsi provedl zalohu a omrkl pipni.cz, protoze tady se dejou divny veci...)
Mám na WZ dva weby a zatím (tak za dva roky) mi smazali každý jen jednou. To je na WZ docela podprůměr. Samozřejmě mi ani tady na fóru ani při dotazu mailem nikdo nedákazal vysvětlit proč. Nechtěl jsem to vědět proto, abych jim dokazoval, že dělaj píčoviny, ale abych mohl "závadnou" část odstranit. Sice mě takovej přístup vadí, ale na ty adresy si již lidé zvykly a hojně je navštěvují. Mimo jiné tak vydělávám lidem z WZ, protože se tam zobrazuje docela dost reklam (a lidé na ně klikají). Takže až si WZ bude chtít uškodit a smaže mi to, tak se tady na to vyse.. a jdu jinam.