ruseni stranek bez upozorneni? arogance!

Na servru webzdarma jsem mel stranky umistene jiz nekolik let a opravdu nechapu, proc nejspise "nova" (pekne blba) politika tohoto drive skveleho servru rusi najednou stranky BEZ UPOZORNENI NA PORUSENI nejakeho pravidla!
Kdyz jsem psal aminovi, proc mi stranky byly zruseny, kdyz jsem neporusil zadnou podminku, bylo mi odpovezeno, at si prectu podminky... co to proboha je za nenormalni jednani?
Nestacilo by treba poslat email s upozornenim, ze treba porusuji tuto podminku a pokud to do tri dnu neopravim, budou stranky smazany? nebo treba vytvorit jiny index.html s timto upozornenim, ze se tak brzo stane! To je problem? To jsme vam opravdu tak ukradeni? Hodne ste klesli, hodne...
Také se mi jejich nová politika nelíbí. Byly mi zrušeny stránky, ale obsahovaly erotický materiál. Ne porno nebo něco nechutného, ale byla tam jedna modelka....decentní erotika - je mi to líto, ale co nadělám. Myslím, že wz.cz přijde o hodně uživatelů.
Taky mi je ty hovada zrušili - ani neodpověděli na mail PROČ. Asi půl roku ten web fungoval téměř beze změny, ale začalo jim to vadit až teď. Nechápu to, ten email by jim snad neuškodil a nenaštvali by tolik lidí.

Čermi

PS: Stránky jsem nahrál znovu (ty samé) a ještě mi je nesmázli, tak uvidíme.
no jde o to co je mysleno jako decentni erotika.. trebas kdyz uz tam jsou videt prsa tak uz je to eroticky obsah....a melo by nekde byt napsano ze si to smi clovek prohlizet az od 18 let...a to neni vymysl WZ to je proste dane zakonem

a pak je s pravidlech napsano a docela jasne ze eroticky material NEEE!
No mě zrušily stránky, které fungovaly již dost dlouho. Týkaly se tvorby www stránek.
Navíc mi ani neposlali e-mail o tom, že mi stránky zrušili. na to jsem přišla až když jsem se na něnemohla žádným způsobem dostat. Na e-mail se žádostí o vysvětení, zda stránky byly opravdu zrušeny mi bylo řečeno že ano a ať se podívám do podpory a sem do fóra (což nevím jestli byl nejchytřejší tah, protože tady vidím pouze to, jak to ostatní uživatelé nadávají na jednání ze strany Webzdarma).
Souhlasím. Nějaké upozornění by opravdu bodlo.
No ta divka ukazovala i vice nez prsa, treba i zadecek :-) Ano, ja vim, erotiku neberou v zadne forme :-) Je to smula, ja to beru. S aroganci jsem se setkal na spouste jinych serveru, ne jen wz.cz. Mozna kdyby byly jejich sluzby placene, tak by se k nam - platicim - chovali jinak :)

Have Fun with wz.cz!
nejde o to jestli platis nebo ne...samozrejme kdyz zaplatis tak se k tobe bude kazdy chovat lepe.....
a i kdyz zaplatis tak stejne musis dodrzovat urcite pravidla daneho hostingu..
ja si myslim ze pokud jsi tam mel neco co odporovalo pravidlum WZ a to jsi tam mel.. tak ti opravnene web smazali

kdyby meli kazdemu odesilat e-mail ze mu zrusili ucet (a jeste by do neho mohli napsat) nezlobte se ze jste porusil vedomne pravidla naseho webhostingu....nedelali by cely den nic jineho....
stejne jim to dela automat, tak to neni problem.
radek.novotny: Chtel bych videt zdrojak takovyho automatu...
mno takhle to upozorneni tady je a to jeste nez si zalozis web....
rika se tomu pravidla hostingu!
kdyz je dodrzis neni duvod k mazani webu !
kdyz je nedodrzis neni duvod k upozorneni na mail!

mate si to vsichni poradne procist !

a to uz neni vec admina ze jste to jen prosli nebo vubec necetli !
albertino nejsi náhodou taky správce tady?

každá firma co poskytuje nejaké služby, zadarmo nebo placené, by se mela snažit svým klientům pomáhat, nikdo učený z neba nespadnul, to že si začátečník přečte podmínky neznamená že je pochopí, mě byl tady smazán web asi 5 krát a věř mi nedělal jsem to s radostí nebo naschvál, prostě se človek pořád učí, není nic jednoduššího než místo okamžitého smazání zaslat email, na spamy je programů milion ale na poslání emailu žádný? :o)
ale je a ty to víš taky, ale proč by to mel admin dělat? co by z toho měl? no třeba to že človek kterému smaže web může být potencionální klient placené reklamy, co by na to řekl váš šéf že kvůli tomu přišla vaše firma třeba o 100tis za reklamu? asi by nebyl nadšený a hádej co bych udělal já jako první ...
Máte pravdu v tom že pravidla jsou na to aby se četli ale nemáte pravdu ani jeden že není třeba upozornení, půlka lidí co smažete neudelala chybu schválne.
Chce to se zamyslet nad přístupem ke klientům ...
Hezký den.
>> to že si začátečník přečte podmínky neznamená že je pochopí

Na tech podminkach neni nic, co by se se zakladnim vzdelanim nedalo pochopit...
mas pravdu programu urcenych ke spamovani je hodne....ALE
tyto programy odeslou jeden text na mnoho mailů
coz znamena ze by v textu muselo byt ze web byl smazan kvuli mp3 nebo pornu ,warez, a nebo ze byl bez navstevnosti
bohizel z tohoto mailu by ses toho moc nedozvedel a byl by si tam kde jsi
aby tomu nekdo rozumel musel by byt mail odeslan zvlast(a jsme u toho) :-)

//Máte pravdu v tom že pravidla jsou na to aby se četli ale nemáte pravdu ani jeden že není třeba upozornení, půlka lidí co smažete neudelala chybu schválne.

schvalne to urcite neudelali ....ale jsou si te chyby vedomy
a pokud ne neprecetli si pravidla

//Chce to se zamyslet nad přístupem ke klientům ...

projdi si toto forum a zjistis ze admin sam od sebe (nebo kdyz ho nekdo poprosi)se koukne na chybny script a pripadne ho opravy...a tak
myslim si ze je zde velmi slusna podpora

//albertino nejsi náhodou taky správce tady?

nejsem jsem tu jen brigadne za 50mb mista a dobre sluzby
Dá se znovu zaregistrovat adresa zrušeného webu?
Da, pokud to nestihl nekdo jiny...
No a pokud to ani přesto nejde a pořád to při přihlašování háže, že je tato adresa zablokovaná a nemůžu se na ftp dostat ani přes commander?
a admini mlci, mlci a mlci..............
>> ruseni stranek bez upozorneni? arogance!
Pokud porusi smlouvu jedna strana, proc by druha mit velke ohledy? (navic u zdarmasluzeb) A arogance je si za takovych okolnosti na neco stezovat.
Kdyz byl web smazan bez varovani, pravdepodobne bylo poruseni podminek VÁŽNÉ!
Ježíšku: je nutné reagovat na každý výkřik? nemusíš se mnou souhlasit, ale podle mého je arogantnější úmyslné porušení podmínek než prostě smazání účtu
ja v tom smazání účtu ani nevidím nic arogantního, prostě byly porušeny podminky tak to porušování podmínek bylo ukončeno
arogatní snad můžu být až já, když se pak musím s takovými lidmi dohadovat, a věř mi, že se v tom zvlášť nevyžívám

tečka, končím
Mira: tak si tu odpověď strč za klobouk! :o(
takze to opravdu dela clovek? notak to si snad delate srandu! program, ktery najde na disku soubory, ktery nejsou v html udela dneska v jave i 15 letej pubertacek.

dalsi zajimavou veci v tomto pripade je, ze jsem v podminkach nikde nenasel, ze se na muj web (kde muzou byt privatni informace, ke kterym se clovek dostane napriklad az po zadani hesla) muze koukat kdejaky brigadnik!

samozdrejme je snadny napsat podminky a rict, kdo je nesplni je blbec. jde o to, jestli to neudelat vic user friendly... co kdyz clovek opravdu neumyslne porusi pravdilo?

je to jako s policii. bud narazite na blby a ste pekne nastvany, nebo narazite na slusny, ze kterych mate i radost.

snad to, ze smazete stovky webu zbytecne vyvola alespon nejakou zpetnou reakci a snad se z ni poucite i vy - od toho ta zpetna reakce je.
albertino ....

chtel jsem reagovat ale radši mlčím, vidím že to nemá smysl, stejne si budeš mlít to své ...
ani ted nevis jak moc bych byl rad, kdyby ti smazali celej web a nevedel si proc. a klidne ted muzes mit pocit, ze je vse v poradku. az se ti tohle stane a zjistis, ze uz nemas zdrojaky, tak sem nabehnes a budes se ptat proboha proc? stejne jako ostatni.

nejsem proti zadnemu z pravidel a jsem za sluzby strasne rad. proc si ale dobre jmeno servru takhle zbytecne kazit.
Nerada ruším vaši debatu, hoši, ale můj web ještě včera fungoval a dnes je zrušený. Nevím proč. Nebudu se hádat, ale ptám se, co mám dělat, když si chci tuto adresu zaregistrovat znovu, registrace proběhne úspěšně, a přesto se ke svému účtu nedostanu?!

Pokud se někdo uráčí mi poradit, byla bych nesmírně vděčná!