Nefunguje mi vkládání reklamy

Dnes jsem u vás založil web http://portas.kvalitne.cz a nezobrazuje se mi na něm vaše reklama. Zkoušel se nastavení ÚVODNÍ STRÁNKA NAHOŘE i VŠECHNY STRÁNKY DOLE ale nic nepomáhá ani když nahraju soubor znova přes FTP. Můžete mi prosím někdo poradit co mám dělat?
vloz do stranky kod <!--WZ-REKLAMA-1.0-->
na tu pozici kde chces reklamu mit
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
To už tam mám hned od začátku, ale i přes to to nefunguje - je to vidět ve zdrojovym kódu na stránce.
Teď jsem ještě zkusil znovu nahrát soubor index.html na stránce http://geologie.unas.cz a reklama, ktera tam byla vložená dřive se už nevložila, takže už ani tam nemám reklamu :(. Přitom ten soubor sem nijak neměnil a dříve se do něj reklama normálně vkládala (<!--WZ-REKLAMA-1.0--> obsahuje). Funguje vůbec vkládání reklamy?
Mám obdobný problém na skaly.aktualne.cz. Ze začátku mi to fungovalo, ale teď už po jakékoliv změně nic. Čím to asi je ? Robot umřel ?
Ahoj lidi,

pořád sem někdo píše, že mu nefunguje reklama, vždyť je to tak jednoduchý........

Z nějakých stránek, které jsou umístšny na webzdarma si zkopírujte htm kód té celé reklamy a vložte jej na místo, kam chcete. Uvidíte, že to funguje. Po přihlášení na wz, v sekci info se vám začnou načítat bannery, o které tu tolik jde:-)

tak doufám, že si z toho vezmete ponaučení a nebudete pořád dokola omýlat problém s reklamou................

hodně úspěchu
MArtin: to neni dobrej zpusob, kod banneru obsahuje ID jedinecne pro kazdy web... Pak se muze stat, ze bude web smazan, protoze mel 0 pristupu (zapocitavaly se pro jiny ucet)
Sojkovec: no, o tom ID vím, ale ono to vážně funguje.... normálně to v tom infu naskakuje. Nebo nebylo by lepší, kdyby měl každý účet svoji ID a to by se dalo do toho zdrojáku? Bylo by to dost jednoduchý a potíže s vkládáním reklamy by nadobrno zmizly. Nemyslíš? ale i tak to funguje, jak jsem psal minule.....

pěkný den přeje Martin
Jestli to "naskakuje", tak to pak jo, ja to nezkousel...
mne to naskocilo samo
tak skus pockat nejakej den
<HTML>nechapu proc neuvadite sve username, bez toho se neda pomoct.....

bezne pripady kdy se reklama nevlozila:
- byla tam jiz jina reklama napr. systemu billboard.cz a robota to zmatlo
- robota zmatlo CSSsko ... zde doporucuji vsem davat definice CSS do externich souboru.</HTML>