! BEZ VAROVANI SMAZANE WEBY !

nedavno se mi zasekl FTP pristup na nekolik mych uctu...po urgenci jsem od admin. obdrzel nova hesla a vsechno bylo na chvili ok....ted mi ovsem bez varovani zmizely 4 z 5 mych uctu na WZ! na muj dotaz co se deje admin odpovedel ze ucty neexistuji, "byly asi smazany" !!!! nedostalo se mi ani varovani, ani zduvodeni, nemluve o tom, ze jsem zadnym zpusobem neporusil pravidla WZ!!!! UFFFF, dekuji uctive, s WZ koncim.
(mozna by se nekomu z adminu chtelo misto me updatovat moje stranky, presunout je na jiny server a zmenit vsechny linky ktere k nim vedou?? pokud zbyde cas pri vsem tom mazani...)
PARDON, abych nekrivdil, zjistil jsem ze jsem na 1 ze 4 smazanych uctu zapomnel odlozene archivy s mymi fotkami z digitalu (coz je stejne chaby duvod na smazani, ale je to v pravidlech, pravda), a na 2. jsem mel jen link z jineho webu, coz tedy vskutku je skladiste....moje chyba
ale ty druhe 2 byly normalni osobni stranky s fotkami a odkazy na souvisejici stranky... >-(
PRESNE TO SAME SE STALO ME!!!!!!!!!! normalne mi smazali moje stranky o jedne hre :(((((((((( a ja je nemel zalohovane :((((
na strankach jsem mel sice 3 velke soubory, ale zadne warez! byly to MNOU vyrobene filmy! :(((((((
doufam ze mi to obnovi, protoze delat CELE stranky znova se mi fakt nechce!
a co reklama? meli jste vsichni vzorne vystaveny banner? :o)
ANO! (pokud je banner umisteny nahore na strance v souboru index.html dostatecne "vzorne vystaveny")
no taky se mi to stalo, ale uz nevim kde ani kdy, stranky zas tak legalni nebyly, banner jsem tam asi taky nemel (zapomel jsem na nej) a smazali mi je, vsechno je OK az na jedno, proc mi kurva nenapsali upozorneni! tomu se rika slusnost, ja jsem to fakt zapomel nastavit, a WEBMASTER mi pak napsal ze jsem tam nemel banner, nedivim se, ale fakt to upozorneni napsat mohli, hlavne ze mi ted chodi na mejl furt jedno upozorneni o prenosu 200 MB denne a 0x zobrazeni banneru, ale to jim uz nevadi, je to tu fakt divne.... zatim je to nejlepsi srvr, ale mslim ze se to brzy zmeni, bohuzel je mi WZtka líto