Problem s reklamou

Mam problem se zobrazovanim reklamy. Reklamni prouzek se objevi ale nemuzu ho presunout. A reklama nejakym zpusobem zmeni zdrojovy kod stranky. Mezi kazdym pismenem ve zdrojovem kodu je mezera. A spolu s reklamou se zoubrazi symbol "˙ţ". Nevym co to je a jak se toho zbavit, Je to na webove adrese: http://potter.webz.cz

Kazda rada vitana.
tohle sem uz kdysi videl, ta reklama v tom byla nevinne
proste se to tam uz blbe uklada

ale nevim proc
(chybu hledej na tvem pocitaci)
spíš blbě uložený na serveru, nebo blbej zdrojovej kód... Jak Mozilla, tak Opera, IE to rozchodil. Ale zdroják je stejně divnej.
Zkus tu úvodní stránku nahrát ještě jednou. Jentak mimochodem: čím to nahráváš?
Něco trochu podobného (mezera za každým znakem) se mi taky jednou povedlo... html jsem ukládala v Notepadu. V čem jsi to psal ty?
Zkus ten zdroják zkopírovat z toho, co visí na serveru (když na to koukáš s nějakým rozumným prohlížečem, třeba Mozillou), a znova ho uložit... nemám sice moc jasno v tom, proč to tak je, ale tehdy mi to pomohlo.
jo diky bylo to tim. Stranky jsem delal v GoldenHTML Editor ale pak jsem delal upravy v Notepadu. Diky.
Niekto prisiel na moje heslo na ucet (neviem jak) a zmenili vsetky udaje (mail, heslo ...) . Teraz sa nemozem prihlasit a oni maju nadvladu nad mojou strankou. Som nestastny a neviem co mam robit. Moj ucet je (bol) durmstrang.mysteria.cz .
Mohli by ste mi na tento mail poslat sucasne heslo aby som sa opat dostal na svoj ucet?