Reklama

Dobrý den. CHtěl bych se zeptat, co mám dělat, abych neměl reklamu na každé stránce. Pomocí PHP "includuji" do index.php několik souborů a reklamu mám na všech těchto sttránkách. V praxi to znamená, že moje úvodní strana obsahuje kolem deseti banerů, čož je pro návštěvníka trochu moc :-). V administraci jsem si zvolil reklama- dole a nastavil stránku "index.php". Co mám dělat? Mám se s reklamou smířit a návštěvníkům oznámit, že reklama především a designu ať si nevšímají? Děkuji za odpověď.

www.skm.webz.cz
Jakmile dáš volbu všude dole, tak ti robot automaticky nahraje reklamní kód na všechny stránky co máš a pakjeteda zobrazuješ všude kde je máš.

Aby jsi to tak neměl, tak by jsi měl asi zvolit zobrazování v rámci a určit si přesně, kde se Ti bude reklama zobrazovat. Jinak se to určitě dovíš v podmínkách zobrazování reklamy.
(Jo a všechny stránky kde to teď máš tak musíš asi taky znovu nahrát a nebo prostě odstranit ten kód. Ale před tím určitě udělej tu změnu v administraci při zobrazování reklamy, jinak na tom budeš stejně jako předtím.