Dotaz na ADMIN

Můžete mi do prdele vysvětlit co se stalo s mojí stránkou http://shitman.wz.cz ??? Nemůžu se na ní zaregistrovat a vypadáto jako by byla zablokovaná!
do prdele te tu akorat mužou poslat tve stranky byly pravěpodeobně zrušeny pro nulovou navětěvnost ebo prušení podmínek .... jen tak mirnix tírnix by tistranky nezmizely
Do prdele s tebou! Ja tam mqěl 400 lidí za 14 dní! a nějaký ty jejich podmínky jsem si ůpročítal ale žádhnou sem neporušil!
a co reklamu tu jsi mněl?

jestli jo tak to ti vysvětlí jen admin co se mu na tvých strankach nelíbilo
Jsem tu nový, začínám. Zhruba do 3 týdnů bych měl mít hotovou homepage s fotogaleriemi (sport - týdenní aktualizace), která by pak měly být navštěvována mými spolubojovníky aj. Čtu zde ale, okrem iného, že je třeba mít reklamu. Našel jsem volbu vložit reklamu, ale to nevím jakou? Nebo mi tam pak bude vkládána Vámi. Vydrží mi to (tento prostor na webu) ty zhruba 3 týdny, než to trochu rozhýbu? Budu v případě problému, tj. hl. v případě, že bych měl být "odmáznut" nějak varován, upozorněn, že se pohybuji na tenkém ledě, a že bych měl udělat to, či ono, abych přežil?
Děkuji za Vaši ochotu / radu / pomoc.
jaro