error 404

Vytvořila jsem si svůj účet. Podle zaslaného e-mailu od webzdrama.cz je vše v pořádku, ale když zadám adresu a chci si najít svůj účet, zobrazí se mi CHYBA 404. Co je špatně?
<HTML>nemas tam umisteni startovani stranku ktera se musi jmenovat index.html (popr. index.php, index.htm)</HTML>
Napiš nám, jaké jsou to stránky a mi to ještě omrkneme.

Příčina může být:
1) špatně uploadované stránky
2) nezaktivovaný účet
3) překlep?
4) je hlavní stránka nazvaná index.html anebo podobně?
5) víc mně nenapadá
Jo, to bude asi problém. Hlavní stránku mám nazvanou jinak, teď ji jen přejmenovat, aby to bylo OK. Měla by to být adresa http://hair.wz.cz. Už fakt nevím. Ale moc vám děkuju, tohle mě nenapadlo. Jsem uplný začátečník, takže dík! Zkusím to omrknout, doufám, že to pofrčí.
Takže už je to OK, ale teď nemám pro změnu na stránkách obrázky, pozadí atd. Všechno bylo uložený na index_souborech, ale nevím, jak mám ten obsah dostat na stránky. Musím to taky dát do adresáře? Když jsem to zkoušela, ukázalo se mi, že je ten soubor prázdný. Přitom by měl mít skoro 2 MB. Takže nevím! Co poradíte? Jsem zoufalá...:( Adresa http://hair.wz.cz. Mrkněte tam, please!
Zdrojak prisernej, v tom se vazne nikdo nevyzna :/
Sojkovec: Aha, tak to moc dík. Takže jinak řečeno - co mám dělat?!:-( Víš, on každý není tak dobrý jako ty! Jsem začátečník.
www.jakpsatweb.cz
Tak fajn Lucko, snad ti poradím já. Obrázky se ti nezobrazujou protože jsi na internet neposlala tu složku "index_soubory". Jak to napravit:
a) pokud víš co je to FTP, tak ji tam přes FTP přetáhni
b) pokud ti FTP připadá jako nějaká tajemná zkratka tak:
1) Přihlas se na svůj učet a přejdi do "správce souborů" tam si vytvoř nový adresář, pojmenuj ho index_soubory
2) Přejdi to toho nového adresáře a přetáhni tam ze svého počítače všechny soubory, co máš u sebe na počítači ve složce "index_soubory"

To by mělo stačit, kdyžtak se zeptej znovu
pro Sojkovce: Já jsem machr, já se v tom vyznám ;-) No ale máš pravdu, to je asi "práce" Microsoft Wordu. Každému se ale HTML učit nechce (mně se třeba chce a tak dělám přímo ve zdroji, ale já jsem tak trochu magor - snad to na mně nebí moc vidět).
Jo a http://www.jakpsatweb.cz jsou skvělé stránky, sám jsem se z nich před dvěma lety jako úplný začátečník učil, a pořád se k ním vracím. Yuhů je zlatý člověk
Tony: Bohuzel nemam nervy na to, abych hledal cesty na obrazky v tom brajglu, kterej tam word nacpe...
To jsi tak strarý? Mně je 16 - asi mám ještě neopotřebované nervy :-)
Stačilo vyhledat frázi "index_soubory", slečna se totiž zmínila že "Všechno bylo uložený na index_souborech". Zas tak moc práce to nedalo...