Mazani stranek!

Mne taky smazali stranku! Mel sem tam akorad jedno FREE mp3 a jinak asi 80 vlastnich fotek! Zalohovany to mam ale hrozne me to se! Na mujweb sem to takhle mel asi pul roku a nic nerikali, tak nevim co ma admi. za problem!
Viz: Podmínky
Ta mp3 byla freeware! Zádny autorský práva, copyright, TM, proste nic!
<HTML>ktery web ? vcera jsem smazal asi 6 tisic uctu, ktere nejevili zadne znamky zivota - tj. vice nez 2 mesice bez zobrazene reklamy i pres upozorneni mailem

ps: ty ucty, ktere maji spatne uvedeny e-mail (tj. upozorneni se vratilo zpet), jsem nemazal ... coz ale neznamena, ze to tak bude vecne

ad warez: no ja nevim co k tomu dodat, vetsinou mi chodi maily jako "no ja vim, ze to v tech podminkach neni, ale vzdyt toho bylo jen malo a nikomu to nevadilo", popr. jeste sproste vylevy, ze to ten dotycny nemel nikde zalohovane

na to nemam co rict jineho nez kde se bere ta drzost ?</HTML>
Sice nevím, proč ti to Admin smazal, ale vim, proč ti to na mujwebu nechali - Admin WZ je jedinej, kdo se o to stará, lépe řečeno, na ostatním free webhostingu nekontrolujou, jestli dodržuješ podmínky...
pro admina: jak moc vadi kdyz stranky ktery normalne fungujou, maji nejakou navstevnost zaroven pouzivam pro soukromy prenos souboru ze skoly domu a naopak ?
<HTML>pro cermi: pokud takhle zrovna netahas mp3 s podezrelymi nazvy nebo 40megove soubory tak si toho nikdo ani nevsimne ... ne ze by to neslo kontrolovat automaticky, ale neni moc potreba</HTML>
Bylo to ssk8.kvalitne.cz a tu stranku sem mel asi tejden a za tu dobu mi ji navstivilo 9 lidi (pocitadlo vstupu). V podstade o moc nejde ja to mam zalohovany ale ve skole sem chtel o IVT vychytavat tu stranku >>> napisu>>> page not found>>> sakra, se jim ve skole snad podelal net>>>refresh >>> ono to nefacha>>> skouknu katalog>>> kde nic tu nic>>> cela hodina IVT na nic. To me hlavne nastvalo. Vis co [nevadi ze tykam?] jestli si mazal 6000 uctu tak se chybicka vloudi, to je pohoda, ale jestli mi to nekdy budes mazat znova tak bych te chtel poprosit jestli by si mi [jedno kde ja to najdu] napsal proc... Kdyztak predem dik.

sorry ze pisu bez diakritiky, ja nemam cesky prelepky, tak na to pecu!
Jen by me jeste zajimalo jestli mas nakej sw kterej ti najde vsechny stranky, ktery nesplnujou podminky, protoze rucne by to asi moc neslo...
Jinak na mujweb uz seru, tady je to lepsi- ftp, edit stranek, mail, podpora...
<HTML>chybicka se nevloudila, tohle byl jiny pripad web byl automaticky bloknuty kvuli prilis velkemu trafficu na to, ze tam nebyly zadne stranky ... to se tezko da povazovat ze neco jineho nez skladiste</HTML>
tak 80 foto na jedny strance je asi dost...
Hele, já mám taky na jedné stránce dost fotek, a bude jich ještě víc;) jsou to sshoty ze hry. Občas by se hodilo nějaký weby zkontorlovat in vivo, než je smázneš:)
To Goddard: from mira: >>vcera jsem smazal asi 6 tisic uctu

Kdyz jsi tak chytrej, zkus si jentak z legrace kontrolovat obsah 6 000! Uctu jestli tam nahodou neco, co by se mohlo chodit... a jestli to chces kontrolovat, prihlas se mirovi, urcite te rad zamestna, vzdycky ti da seznam stranek a ty je muzes kontrolovat... predpokladam ze ti to doslo ze je to mysleno jako ironie... proste tolik uctu se neda kontrolovat://
<HTML>nevim co resite, pravidla jsou znama - mesic bez zobrazeneho banneru, zasle se vam upozorneni, po dalsim tydnu se smazou weby s 5 tydny bez zobrazeneho banneru, v praxi to vychazelo na hodne velke cislo tak jsem to upravil na 2 mesice bez banneru - i tak to bylo 6tis.</HTML>
Tak to je,
vo co de,
pravda tady nekde je.
Kdyz nejde vo zivot,
tak vo hovno de!
Ty miro, jestli ti tak mohu rikat:).Ja si dokonce myslim, ze kdybys dal na stranku navod jak si stranky sam odstranit, ze by to nebyla skoda.Ja treba jsem mel uspech az se 3.domenou,kterou sem u vas registroval, protoze mi to napsal, ze je nějaka chyba. Ja bych ty stare ochotne smazal ,kdybych vedel jak. Nejsem zadny odbornik, takze je to mozna hloupa otazka, ale me by to prece jenom zajimalo.
>>Nejsem zadny odbornik, takze je to mozna hloupa otazka, ale me by to prece jenom zajimalo.
Stranky smazes vicemene tak, ze po sobe uklidis...:))). Tedy smazes fsechny soubory co mas na webu, po case ti to robotik ci mira smaze...:)
No jo ale myslim ze by prece bylo jednodussi, kdyby se daly stranky smazat. Alespon by se robotik nezatezoval tak hroznou praci na tom vasem PREPRASKANEM hostingu. Jo prosim ohodnotte mi menu.Jsem zacatecnik a nevim jestli to je po designove stra¨nc "all right".
Jako menu na mojich strankach
To: GOGIdesign je to celkem dobre uvidam az tambude něco vic drž se!

to:ssk8.kvalitne.cz chtšlo by to tamhodit nějake prupovidky a komentark tem fotkam a taky zlepšit čitelnost tmave pismo tmave pozadi
a taky bych volil jene uspořádání a nejake standartnějši pismo ja to hodnatim na - -
Baracuda>>> To jsou stranky urceny hlavne pro zname a kamose,
- tomu rozumi
-a navic sem to cely delal rucne v html jazyce takze sem linej to delat:-)
-ta sms brana je tam hlavne proto abych dlouhodobe zajistil navstevnost
- a ta reklama mi trochu zkazila usporadani, a to sem taky linej delat...

Jinak ale dik za recenzi- chybami se clovek uci... az byudu mit cas tak si cracknu Frontpage a zkusim to trochu zlepsit..
>>-a navic sem to cely delal rucne v html jazyce takze sem linej to delat:-)
Jak jinak bys to chtel delat? snad ne typem MS-sucks-frontpage...!

Lukasik
>>>-a navic sem to cely delal rucne v html jazyce takze sem linej to delat:-)
>Jak jinak bys to chtel delat? snad ne typem MS-sucks-frontpage...!
>
>Lukasik

>>Jinak ale dik za recenzi- chybami se clovek uci... az byudu mit cas tak si
>>cracknu Frontpage a zkusim to trochu zlepsit

no von to prave rek ze to bude delat Mrkovo$oftím zpusobem
Tu reklamu nevyndávejte!Pak vám smažou spousta stránek jako mě :)
Stačí když to nějak skryjete! třeba <-- kód wz reklamy //--> :))))
Takhle mi to chodí :)))) A nebo <? // kód wz reklamy ?> ale to myslim že nefunguje :/ ale to horní funguje na 100%!

TIP:Pokud zbíráte kredity z výměné reklamy na billboardu tak to udělejte do své stránky a několikrát třeba 10x! a uvidíte za pár dní 100000ce kreditů! Pokud máte svůj chat tak doporučuji vložit do refreschovacího okna!
Zdary všichni! Jsem v programování úplný začátečník, slíbil jsem svým bývalým spolužákům, že se něco naučím a vytvořím naší bývalé třídě www stránky. Výsledek ... no, posuďte sami - nic moc.

A teď můj dotaz: rozhodně nechci nijak porušovat zdejší pravidla, ale mám tam už přes 1000 fotek a obrázků (fotky jsou samozřejmě "třídní", obrázky většinou vtipy) a ty fotky by měly neustále přibývat. Doufám, že tím si tím množstvím nekoleduhi o smazání (neb obsahem by mělo být vše ready)?

Také se mi může stát, že nějaký soubor mám "plonkový", občas mám od něčeho 2 verze (např. index.php a index2.php), ale nedělám to schválně! A reklamu nechávám na pokoji:-)

Hlavně doufám, že kdybych neúmyslně něčím podmínky porušil, tak před smazáním přijde nejdříve nějaký výhružný mail, abych to mohl napravit...