Proč se nedají stránky nalézt ve vyhledávačích?

Např. v Seznamu, Centru apod. V katalogu zařazen jsem. www.mironic.wz.cz
Kde je chyba?

Díky.
Přidal sis svůj odkaz skutečně na Seznamu.cz či Centrum.cz do jejich databáze ?

Jestli jo, tak to taky chvíli trvá, někdy až 14 dnů i dýl. Většinou ti pošlou email o podobě a zařazení tvýho odkazu.

Petr
Centrum by mělo v zařazování být relativně rychlé, na Seznam jsem jednou čekala přes měsíc.

Jedna věc jsou vyhledávače (Google, Jyxo) a druhá katalogy (Seznam, Centrum). Pokud jde o zařazení do vyhledávačů, prostuduj si nějaký úvod do SEO :-)
Na každém katalogu se musíš registrovat zvlášť, zatím neexistuje stoprocentní metada, která by zaručila registraci na všech katalozích a seznamech.

Registrace trvá cca. 2týdny
Nevím co je to SEO. Myslel jsem, že vyhledávače vyhledávají podle textu ve stránkách, ne podle toho, jestli je stránka někde registrovaná...
SEO = search engine optimization :)
obecně platí, že do každého vyhledávače musíš stránku zaregistrovat zvlášť, následně z tohoto vyhledávače vyšlou robota, který proleze tvoje stránky a pokud máš dobře nastavené odkazy, tak tvoje stránky indexuje = uloží klíčová slova k sobě do databáze. Chování robota se liší podle vyhledávače. Samotná registrace je obvykle poměrně dlouhý proces, řádově týdny - tedy pokud si nezaplatíš :)
Staci si stranku regnout v par katalozich, boti googlu, atp. tyto katalogy taktez prolizaji a odkazy v nich jsou indexovany, pak bude tvoje stranka ve vyhledavacich videt.. Chce to trpelivost, neni to hned :)