reklama na wz

Mám už delší problémy s umístěním reklamy WZ. Umísťuje se automaticky na ne zrovna vhodných místech. Nevíte někdo, jak zabránit, aby se zobrazovala v rámcích...nevadí mi, jestli bude jedna nahoře (nezobrazuje se, i když je v html kódu...zřejmě, protže rámce neuvolňují žádné místo) nebo na každé stránce dole (mám tak mnohem vyšší umístění v katalogu WZ.) Ale mám tři rámce, ve kterých to nevypadá vůbec dobře...v bočním a logu, kde sice není vidět, ale je tam scrolling, bych ji potřebovala odstranit(jedna stránka se počítá se všemi rámci, takhle mám reklamu třikrát a ne jednou).
Děkuji za radu.
webmaster http://bestmusic.wz.cz
Přejdi na http://www.wz.cz a přihlaš se a jdi do sekce nastavení a vkládání reklamy.
Nastav, že chceš aby se rekllama zobrazovala pouze na úvodní stránce ( u rámů to jinak nejde) a níže pak zadej relativní cestu k rámci (souboru, jehož obsah je např. úvodní hlavní stránka a nebo vrchní panel.

Pakliže chceš ještě přesněji umístit reklamu, vlož do ni poznámku, viz popis v nastavení.
Já jsem měl tenhle problém taky a řešil jsem to tak, že jsem ve zdrojáku zkopíroval tu reklamu a přesunul jsem si jí tam, kam jsem chtěl a skutečně tam zůstala.

Petr
Proč se nikde nezobrazuje reklama ? Že by byla skrytá ? http://www.idsjmk.wz.cz
Zobrazuje...
kde ? na tech strankach sem ji marne hledal navrchu i dole :))
Mam problem s umistenim banneru.Teda dvou.Mel by tam byt jeden,ze?...Zkopiroval jsem zdrojak reklamy(celou tabulku)a vlozil ji tam,kde vypada nejlip,ALE po uploadu se mi zobrazuje i ten druhy,uplne nahore,takze mam 2 bannery na hlavni stránce.Nevite jak mam trenhle problem resit?Kdyz se mi zobrazuje ten upraveny,takze funguje spravne,ale proc se tam cpe i ten druhy?...
mě se stalo to samý, hledám, kde hledám, ale nikde nic, chvilku tam byla, ale jak jsem se znovu přihlásil, tak byla-nebyla
Já mám zase problím, že se mi reklama nezobrazuje, i když ji tam mám nastavenou, soubor, umístění - nahoře. A pořád nic. Jenže problém je, že mi wz už poslal výhružnej mail, že mi ten web zablokujou a pak zrušej, že nebyl zaznamenán jedinej přístup, pomocí reklamy.
Mike: Vzdyt ji tam mas..
Mě se taky reklama nezobrazuje, a byl bych opravdu nerad, kdyby mi zrušili web. Je to na stránkách www.opiumcake.wz.cz . Mohli by jste mi někdo poradit?