Stránka s nebezpečným obsahem

Zdravim. Vcera jsem zavital na stranky s nazvem blink.wz.cz. Pri navsteve techto stranek se zpustil Javascript, ktery otevrel okno pres celou obrazovku. Vzhledem k tomu, ze se tento script nesel vypnout a neustale se spoustel, zpusobil mi pmerne zavaznou ztratu dat. zajimalo by me, jestli jue povolene takoveto skripty s obsahem, ktery muze poskodit data (a v tomto pripade mozna i hardware) uzivatele publikovat na Vas web. Byl bych rad, pokud by bylo proti takovymto strankam zakroceno tak, aby uzivatele neprichazeli o sva data.
Coze? Ja to otevrel a nic se nestalo.. krom toho trapneho prohlaseni :-)
JO ZAPAMATUJTE SI SOFTWARE NIKDY NEMŮŽE POŠKODIT HARDWARE !
Replicator: To bych tak jiste netvrdil... Programy, ktere dokazi vypnout vetrak ci flashnout BIOS, nebo pretaktovavat mohou...
No jestli máte dobrý software, tak se vám nic nestane při otevření té stránky. :) Docela príma nápad, ale jinak je to k ničemu. Nic kromě toho blikání to neumí.
To bych zrovna netvrdil, koukal sem na to a rek bych, ze se tim dobre kurvi monitor. A jestli mate pomalej comp, tak se to proste vypnout neda. Jedine ukoncit kompletni proces. Ale to blikani je hnusny.
;-))), muhehe ;-), ach jo :-(.
jeste za ery DOSu (ne DoSu...) byly v mode viry, ktery proti sobe poslaly budice sbernic v PC -> zacalo se z nej kourit ;-)... kde jsou ty casy...
Super odkaz, zažil jsem skvělé dobrodružství... teď pro změnu chci vidět chlápka, který v js obecně umožnil mapovat události na zavírání okna - zredukuju celkový počet živých lidí o 1.

řešení... Repeat Stiskni(Alt+F4); Until Not kurzor_s_hodinkama;

UPOZORNĚNÍ - lidé s tlustým kabelem mají smůlu :( ... ale lze vyřešit přetržením kabelu od internetu a po provedení akce ho zase vrátit.
dodatek... na blink1.wz.cz je totéž, ale s jinými barvami. další blinky (koukej tinky winky, valach dělá blinky blinky) :-))) naštěstí již nejsou. doufám, že dlouho nebudou ani ty stávající dva, je to hnus.
to sou chusty stranky, sem se nechytal to je smazka :D
"To bych tak jiste netvrdil... Programy, ktere dokazi vypnout vetrak ci flashnout BIOS, nebo pretaktovavat mohou..."
Jo, kdysi (prej) šlo udělat to, že se pořád dokola nastavovala čtecí hlavička disku na neexistující stopu, až disk "odešel", nebo že se posílala jedna a ta samá instrukce procesoru, až ten se "uškvařil"...
Pokud vím, stejně to byly žvásty, jenom se o tom mluvilo a nikdy nikde jsem neviděl žádný důkaz (prográmky, které to měly dělat, existovaly, a zkoušely se i na těch XTčkách, a žádný z nich nefungoval), ale minimálně souhlasím s větou:
"Pokud se nějaký hardware dá jakkoliv zničit softwarem, nezaslouží si, aby byl hardwarem nazýván." Procesory uškvařivší se bez větráku do tohoto pseudohardware samozřejmě počítám. Flashnutí BIOSu nebo firmware je sice taky vyřazení, ale nedestruktivní, narozdíl právě od nejmenovaných škvařících se CPU :-)
P.S. Kvůli Vám jsem si zapnul JS a najel si na tu stránku, a pak jsem jenom dal trojhmat a prohlížeč odstřelil (v Linuxu by to bylo ještě jistější a jednodušší, i kdyby podobná stránka byla ještě více a častěji "otravnější").
... Ale v assembleru se dají samozřejmě dělat s hardwarem různý kouzla, je pak už opravdu jenom na něm, jestli je vůči tomu imunní nebo ne. Ty prográmky na nastavování čtecí hlavičky disku i nekonečná smyčka s instrukcí procesoru byly samozřejmě taky pidi prográmky v jazyce symbolických instrukcí, ale i když dělaly přesně to co měly, disk neodešel a procesoru ta smyčka byla fuk.
Jo, mimochodem, Operu na tý stránce jednoduše zavřu a v Mozille ta stránka vůbec nefunguje. Takže vlastně v Linuxu by se stalo velký kulový, a jde zase jen o MSIE :-)
mno, ono je irelevantni, v jakem jazyce dotycny programek pises, spis je dulezity, jak blizko te kernel pusti k HW.
Tím jsem samozřejmě myslel v nejjednodušším DOSu (ať už v jakémkoliv). To že systémy typu NT, když zůstaneme u MS, nepustí např. k přímé obsluze disku, je právě irelevantní, když si základní kernel můžu zavést jak je libo z diskety, z CD, z Flash disku apod., a tam si pak zkusit na hardware cokoliv.
Samozřejmě, že z jakéhokoliv programovacího jazyka a z jakéhokoliv programu vždy vyjde jediné: jednotlivé instrukce pro hardware (a buď je jádro pustí a nebo se k onomu hardware nikdy nedostanou).
nojo, disk, u kteryho se daji softwarove uklepat hlavicky, asi neni hodnen byt nazyvan diskem :-)
i flash biosu u novych desek je sranda
mam desku s technologii dual bios a at se virus win32/CIH a jim podobne snazi jak chce stejne nepochodi :-)
A jaktože to už nikde na uvedených adresách nefunguje? Mám tady připravené takové krásné hlavičky, chtěl jsem si je nechat řádně naklepat a ono nic! Jsem zklamán a zhnusen...
Že by webzdarma zakročili? Nebo to byl sám "velký" hellforce, kdo se rozhodl přestat terorizovet nevinné uživatele internetu? Ale jestli to budete chtít, můžu Vám tuto hnusnou a fuj chuj věc dát na moje ftpčko, stačí říct. K tomu nesmyslu sem se dostal tak, že se ono individum (známé jako hellforce) dostalo k heslu k ftp a vrazilo tam tenhle jeho js @!#$. Takže když budete chtít zvracet, odepište :) btw. na 21" monitoru je to teprv nářez :D

P.S.: Já osobně jsem k odchycení na ICQ 213686945 a individum hellforce na 173279578