spojování více virtuálních webů

V podmínkách provozu Webzdarma je zakázáno spojovat více virtuálních webů a obcházet tak limit jejich velikosti. Chci se zeptat, jestli se za spojování více webů považuje i tato situace:

Mám spoustu fotek z akcí se známými, chci jim je zpřístupnit na WZ - udělám pěkný katalog s náhledy, popisky, návštěvní knihou atd. Akcí a fotek je ale tolik, že se do 50 MB nevejdou. Můžu si založit dva weby a na každý z nich umístit fotky z několika akcí? Můžu pak na třetí web umístit seznam akcí s odkazy na ony dva předchozí weby?

Dle mého názoru nejde o spojování, z těch dvou webů by nevedly odkazy zpět na seznam akcí, takže by seznam fungoval jen jakýsi katalog ostatních webů s fotkami.

Teď mne napadá další hypotetický případ: někdo si udělá více webů, na jednom má své osobní stránky, na druhém třeba kurs jazyka Pascal, na třetím fanouškovské stránky k nějaké kapele či počítačové hře atd. Na každé z nich je sekce Links s odkazy na podobné stránky, včetně odkazů na ostatní stránky tohoto autora. Je to spojování webů?
To co chces udelat by BYLO spojovani webu, to co popisujes uplne naposled NENI spojovani webu