exceeded the 'max_questions'

Mohl bych se zeptat, co se děje? Z ničeho nic jsem zjistil, že nejede databáze:

#1226 - User 'zeme' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 6000)

Přitom jsem měl dnes na stránkách 136 návštěv, pouze běžný provoz, nic jsem nikam nenahrával. Mohl bych požádat o zvýšení kvóty pro svoje stránky? I když, už jsem se dostal i přes 250 návštěv za den a limit mi to nepřekročilo, nechápu to...

Pokud mi zvednete limit 'max_questions', tak díky předem.

Jiří, zeme.mysteria.cz
Ještě doplním - o "rozšířenou" verzi webhostingu bych měl zájem, doufám, že tam budou limity větší. Ještě bych ale potřeboval vědět "kolik a za co".

Až na ty občasné výpadky je WZ super...

Jiří
Ze by GoogleBot? On se nezda, ale delat paseku umi :-)
<HTML>nastavil jsem ti tam 12tis. tak to snad pomuze
jinak v budoucnu to budem postupne zvysovat nejspis i pro free usery

ps: mas spocitane kolik udela ten phpRS v jedne strance dotazu? celkem by me zajimalo jak to vypada i ve srovnani s ostatnimi free php CMS</HTML>
tak prave tohle mi vcera udelalo xkrat... i po optimalizaci kodu asi na polovinu dotazu (~20). Nejaky bot mi cely den projizdel obycejny BLOG (!) a nasbiral 900 hitu.

Vcera byl stejne divnej den: http://juneau.wz.cz/statistika_hitu.php -> 1.06.2004
Diky moc, spočítáno to zatím nemám. Ale díval jsem se na statistiku a nejaké čuně mi tam stihlo vygenerovat 900 reloadů (to bylo v době, kdy jsem tam měl 130 návštěv). Teď je tam 200 návštěv, ale reload to ukazuje 1800. Vypadá to, že mi někdo stahuje celý web. Včera při 225 návštěvách tam bylo jen 480 reloadů.

Ještě jednou děkuji.

Jiří