<!--WZ-REKLAMA-1.0-->

Změnil jsem zobrazování reklamy nahoru a umístil ji pomocí
<!--WZ-REKLAMA-1.0--> na horní část. Pořád se mi nezobrazuje na prbní straně (index.html) Někdo mi poradil abych sepodíval na podmínky umístění reklamy, ale tam jsem se nic nedozvěděl. Co s tim?!
www.provokace.wz.cz
To je nutny zakladat kvuli takove blbosti, ktera se tu resila uz 100x, novou diskuzi? Dokonce dve nove diskuze...

Proste znovu prehraj vsechny soubory na webu. Vetsinou to pomaha... a reklama take nemusi fungovat hned, obcas ma holt vypadek.
<HTML>ta reklama je hlavne delana tak, ze pokud to nenastavis dobre, radsi se nezobrazi vubec ... mas tam nastavene vkladani reklamy do souboru new/index.html takze se muze vlozit jen tam

nevim jestli to je tohle dobra vec, asi by bylo lepsi vkladat nejaky pruh aby se o to uzivatele nemuseli starat co? (neco jak ma webpark.cz ?)


juneau: obcas ma holt vypadek ... to mas nejak odsledovano? nemyslim to ve zlem, pokud vis o nejake chybe, je dobre ji rict</HTML>
mira >> jenom ne frejmy jako na webparku, prosím!
Jestli to zavedeš, zaplatím za vypnutí reklamy... hlavně že tam nebude ten blivajs co je na centru.
<HTML>Freya: neboj, ja jsem chtel jen postrasit :-)</HTML>
:-)
Zdravim,vim,ze to tu bylo reseny uz nekolikrat,chtela bych mit reklamu nahore,ale at delam co delam,vzdycky tam mam akorat bily pruh a uvnitr nic...zkousela jsem prehrat vsechny soubory i zadani rucne a nic.....pomuzete mi nekdo plz?