Nefunguje Pozadí!

na třídních stránkách- www.microtrida.wz.cz nefunguje
nikde pozadí! Vůbec nevím co stím
v pc mi to fungovalo... a pozadí to čte jen z přímého souboru, bez složek...
Doufám že chápete...
napsany je to spravne, ten soubor tam asi neni...
Soubory s pozadím Wb00531l.gif ani Wb02198_.gif, na které se odkazuješ, tam nejsou.
Zkus je tam nahrát.
Tomas: Formát BMP se na web vůbec nehodí, na fotky používej formát JPEG.
Na mém účtu je nahrané mám...
Nemáš je náhodou v nějakém podadresáři?
Proč jim dáváš tak složité názvy?
treba to dava frontpage :-)
Ten název je přímo z dig. foto, ale neví někdo, proč ku--- nefunguje návš. knih. a chat? Doufám že na to pozadí přijdu, změnim firmát na .jpeg
Zkus zkontrolovat, jestli máš správně velikost písmen. Stačí jedno velké písmeno místo malého (nebo obráceně) a soubor není nalezen. Ve Windows to třeba nevadí, ale tady je třeba velikost písma ctít.

Kromě toho je mi divné, proč máš v názvu souboru podtržítko, když (jak tvrdíš) používáš fotky přímo z digifoto.

Chat mi funguje, ale návštěvní kniha ne, viz:
> Kniha nemuze byt zobrazena, protoze prichazite z jine stranky (), nez je v knize
> astaveno. Upravu URL, ze ktereho lze na tuto knihu prichazet, muzete provest
> v nastaveni knihy.
No jasně: Už jsem našel funkční WB00531L.GIF a WB02198_.GIF, psáno vše velkými písmeny. Když to změníš v HTML, začnou obrázky fugovat. Dávej si na to pozor.

Zvykl jsem si psát názvy souborů malými písmeny, aby se mi takové věci nestávaly.
Díval jsem se, proč mi Tvoje stránka žere 25% času procesoru. Aktualizuješ tam hodiny (vcelku hezký výtvor, pokud je Tvůj) každých 100 milisekund. Podle mne je to zbytečně často, klidně stačí 1x za sekundu. Pokud chceš, aby sekundovka skákala rovnoměrně, použij jako parametr tolik milisekund, kolik zbývá do další sekundy.
... nebo se vykasli na podobny hovadiny, pac hodiny na webove strance jsou naprosta zbytecnost. kdo chce znat cas, podiva se na to, co mu rika system, ne na to, co mu rika webova stranka.
Ty hodiny jsou docela hezká parádička, v dané formě se mi nezdají okoukané. Pokud bychom se měli zbavit všech zbytečností, tak bychom museli zrušit víc, než polovinu všech prezentací. Z těch zbývajících pak všechny flashové animace, obrázková klikátka, fotky v pozadí,... To jsou IMHO také zbytečnosti. Autoři tak projevují svou kreativitu, která má do účelnosti daleko. Nebyla by to pak nuda?

Klidně tam ty hodiny nech, mně se líbí. Pouze je potřeba jim dodat vhodné časování.
ja mluvim o necem jinem - hodiny ma kazdy (kdo chce) v kompu, proc je ukazovat na webu? to by se rovnou mohlo psat "mate rozliseni x*y@24bpp, pouzivate Konqueror z KDE/3.2.2, velikost vasi obuvi je 9.5." blbost, ne?
Hodiny má sice každý v kompu, ale tyhle hodiny jsem ještě jinde neviděl. Chápeš to spojení "mně se ty hodiny líbí"? Kdyby to bylo něco, co vidím na každém rohu (např. jsem kdysi viděl flashové animace), tak bych byl také pro zrušení. Tyto hodiny prezentují nějaký nápad.
ok, sorry, ja je predtim nevidel. ale blbost to je, i kdyz pekna(=hezka) :-), a refresh rate 100ms je dost overkill, >1s musi bejt dost.

a mozna by bylo dobry zmenit titulek toho webu ;-)
Ano, je to hezká blbůstka, u které je potřeba upravit časování. S tím titulkem také souhlasím, "New Page 2" je nicneříkající. Možná by se hodil i nějaký favicon.ico. Usnadňuje to orientaci, zejména pokud mám v browseru otevřených víc než 20 panelů.

Když se na to podívám, tak na jedenáctiletého kluka mi to připadá docela slušné. Není to dokonalé, ale až na tom ještě trochu zapracuje, tak to bude dobré.
nicmene jestli to je frontpage, tak ty hodiny asi nebudou jeho, a tim padem bych je urcite dal pryc.
Frontpage neznám, pouze občas vídávám jeho výplody - ta stránka je podle všeho také jedním z nich. Proto jsem ani netušil, že ty hodiny jsou z něho. Pokud je autor (Tomáš) vymyslel sám, ať je tam klidně nechá, ale pokud je to nějaký prefabrikovaný díl, tak také nejsem nadšen. Cení se hlavně originalita.