Nefunkci MySQL

Muze mi ADMIN laskave vyusvetlit, proc smazal prispevek, kde se lidi, ptaji proc dnes nefungovalo MySQL ...?! To si snad delate srandu ne ..?!
<HTML>mazou se vsechny zmatecne prispevky (*) protoze jinak by se z tohoto stal gulas, kde by se nikdo nevyznal

(*) prispevky, ktere jsou uz nesmyslne, hloupe, anebo proste jen duplicitni, takze neni nutne na ne odpovidat stale znovu

stejne tak, kdyz poslete dotaz mailem i sem (coz je bohuzel dost caste), tak na to nebudu odpovidat vickrat</HTML>
mely by se mazat i ty ktere nepatri do prislusne oblasti (napr. html v podpore)
No jo, ale zrovna ten nesmyslny dotaz byl ode me a ja jsem se ptal jestli jede mysql a jak muzu osetrit chybovou hlasku, ktera se zobrazi, kdyz mysql nejede. A vy jste to smazali...
Tak ti to napíšu znovu. Před každou funkcí dej @. Tím potlačíš zobrazení chyby. A podmínkou if pak můžeš vytvářet vlastní hlášky.
Grrr takze otazka smerovana ADMIVOVI (da-li se tak nazvat clovek co neumi asi slusne odpovedet na otazku!) co se stalo s MySQL a duvod jeho nefunkcnosti, patri do kategorie (cituji: ktere jsou uz nesmyslne, hloupe, anebo proste jen duplicitni) ..? No to si ze me snad delate srandu ne ...?!
Ještě před chvílí jsem si myslel, že ten smazaný příspěvek patřil do té kategorie duplicitních - takových je tady spousta. Nevím, proč nás přesvědčuješ, že patřil mezi nesmyslné nebo hloupé.