reklama

vzdal sem rozjeti CPGnuke fora, tak zkousim obyc Nuke, ale pri nastaveni reklamy nahoru to vypada takhle:

http://nuke.nemozny.cz

zacinam mit pocit ze CPGnuke sem nerozjel prave kvuli te reklame, nicmene,

jak to nastavit aby to slapalo? aby to nevypadalo tak desive jako ted?

do jakyho souboru to mam nastavit pro vkladani?
uz sem na to prisel, nicmene bych chtel poznamenat ze navod na umistovani reklamy by chtel trosku upresnit, jelikoz v php to bez nastaveni exportu reklamy do jednoho souboru proste nejde. No, jelikoz sem nevzdelany v oblasti php a mysql, tak mi to trvalo 17hodin cisteho casu (- 2 piva). Coz je pro zalozeni webu celkem dost, nemyslite?
Prave jsem byl informovan o "zlute karte" z duvodu ze na strankach neni reklama, ale nedari se mi ji tam zobrazit..Znate nekdo duvod? Pripadne jak se zbavit problemu?
Důvodem je to, že máš reklamu na stránce, která se nezobrazuje (frame). Změň si to v Nastavení a budeš OK.

BTW: Kdy už lidi přestanou používat ty zaané rámy?
víš kdy? nikdy, protože je to docela jednoduchý na úpravy... proto.... ono něco udělat v tabulkách znamená pak vše opravit... viz. třeba změna odkazu.. to pak milej kamaráde musím opravit alle stránky... to ti asi nedošlo, že?
ty tvé jsou tak jednoduché, že ty rámy opravdu nepotřebuji.....
mám podobný problém jak garopis. Pár dnů jsem nebyla na webu a dnes jsem zjistila, že mi zmizela ta základní reklama webu "webzdarma". Nevím proč, úmyslně jsem do té části editace nezasahovala a mám pocit, že tam při mé poslední editaci byla. V tvorbě stránek jsem absolutní začátečník, jednotlivé tagy zkouším krok po kroku, editor nechci používat. Ale nevím, jak tam tu reklamu dostat zpátky, ať mě nevyhodí. Díky
Souhlasím s Martinem. Kite, když neumíš poradit, tak nekritizuj a nekecej, zde není Pokec, ten je trošku pod. Díval jsem se na tvé stránky, nejsou špatné, ale vše vysvětluje, proč neumíš dělat v rámcích, které jsou náhodou jednoduchá a dobrá věc, ale musí se umět stylizovat, což se o tvých stránkách nedá říct. Nejsou špatné, ale je to asi dvouhodinka ve wordu ?
goropis: máš tam rámy a umístit do nich reklamu je jednoduché, musíš ji tam strčit přesně podle návodu o reklamě, ale musíš si uvědomit, který je to rámec.
Jabrela: máš to hezké, ale podívej se jak jsou ty obrázky opravdu velké, natahují se pomalu.
tonda >> zato ty jseš určitě expert... kdybys Kitovy příspěvky trochu víc četl, všiml by sis, že ví, o čem mluví.

jabrela >> když se mrkneš na svůj zdroják tak, jak je na WZ, uvidíš za <body> šílené množství těch bannerových komentářů <!--WZ-REKLAMA-1.0-->.
Jestli máš reklamu nastavenou na hlavní stránku nahoru, zkus to tam nahrát znova bez těch komentářů (nebo s jedním na požadovaném místě). Mohlo by to pomoct.
to:Freya a Tonda
díky za zhodnocení a radu. Ty stránky si dělám jen tak pro sebe. Znovu nahrát tu reklamu, tzn. vytvořit novou stránku a zkopírovat do té své. To při předpokladu, že jsem tam nedopatřením něco vymazala. Nebo existuje jednodušší cesta, kde najít zdroják té reklamy? Díky
Zdroják reklamy jako takový můžeš najít na všech stránkách hostovaných tady u WZ, ale abys ho tam mohla sama přímo vložit, potřebuješ znát id svého webu a vpravit ho do toho kódu, aby se ty přístupy počítaly tobě a ne tomu webu, ze kterého to vezmeš. Myslím, že pro tebe je to zbytečně složité řešení.

Tu tvoji stránku by mělo stačit znova přetáhnout ze tvého harddisku na internet...
to:Freya, ach jo, to mi zamotalo hlavu už úplně, u sebe na harddisku? Edituji přímo na stránkách webzdarma...nemám ponětí, kde to hledat
tonda: S framy mám již své zkušenosti, proto se jim vyhýbám. Rovněž se vyhýbám tabulkám, pozicování dělám v CSS. Bohužel na stránky na WZ nemám tolik času a chuti, kolik by potřebovaly. Mám také jiné stránky, které dělám téměř komplet v CSS, bez tabulek a bez rámů a ty mají vyšší prioritu. Až do stránky pit.wz.cz doplním texty, které tam potřebuji, tak si ty stránky napozicuji dle potřeby. Zatím potřebuji, aby měli studenti možnost si ty texty vytisknout, aby se měli z čeho učit.

Je zvláštní, že ses chytl věty za BTW a zřejmě jsi nečetl větu o řádek výš.

BTW: Co je to Word? Je to snad nějaký editor na www stránky? Když je podívám do Tvých stránek, které jsou zřejmé tím Wordem vytvářeny, tak ten slavný Word neumí ani nadefinovat <!DOCTYPE...> Tomu Ty říkáš HTML editor? V základním framu máš 23 chyb, v levém menu 28, atd.

Když do googla zadám "philips720sa.wz.cz", tak mi napíše:

"Tato stránka obsahuje rámce, které však prohlížeč ...
Tato stránka obsahuje rámce, které však prohlížeč nepodporuje. "

Tomu říkám popis webu. Schválně si to zkus a pak kritizuj.
jabrela >> tak v tom případě zkus prostě vymazat všechny ty "<!--WZ-REKLAMA-1.0-->", co máš v kódu za <body>.
Mimochodem, psát zdrojáky na svém počítači, byť i rovnou v NotePadu, je o mnoho pohodlnější než jakékoli webové rozhraní. Až budeš mít chuť, vyzkoušej to.
je to asi lepší kvůli záloze, je fakt, že editovací stránka na wz. je nepohodlná. Uvidím, co se s tím bude dít. Mrkla jsem se na tvé stránky. Jsi fakt dobrá.
ó, díky :-)
nikdo ke mně sice nechodí, ale dám na své stránky odkaz na tvé, mohu?
Myslím, že to potěší každého a Freyu jistě také. Zejména když má tak hezké stránky. Tedy když si je přepnu na "Živé motýly" :-)
jabrela >> to je od tebe moc hezké, díky ti :-)
Kit >> taky dík :-)
jabrela: 2x banner? :)