Reklama x WAP

Nazdárek. Kdo mi poradí? Udělal jsem si stránku javax50.wz.cz, kde jsou nějaké melodie a obrázky + java aplikace pro MT. Když se na tuto stránku chci připojit pomocí MT, zobrazí se mi na displeji pouze ta jejich hloupá rekalma. Může mi někdo poradit, jak tu rekalmu upravit, aby to bylo plně funkční i na WAPu? Nebo zda je možné ji nějak vyřadit, pokud se ke stránce přistupuji z WAPu? Na internetu budu mít té jejich reklamy klidně několik, ale na WAPu mě to fakt žere. Prosím o radu.

Díky.

PS: Ani nevím jestli je v jejich podmínkách pro používání webu (reklamy) i zmínka o tom, jak je to s přístupem přes WAP. Mám takový pocit, že tam je pouze cosi o INETu. Pokud se mýlím, OMLOUVÁM SE a nerad bych, aby to spustilo nějakou vlnu diskuze o tom, že jsem si chybně přečetl podmínky. Na to nejsem zvědavý. Žádám pouze o radu. Díky
Moje doporučení (neříkám, že to stoprocentně půjde!) zní:
Nastav si reklamu jako "nahoře na úvodní stránce". Pak uploaduj stránky pro WAP. Reklama se do nich nevloží (pokud se samozřejmě jedna z nich nejmenuje index.php(3) - index.htm(l) u WAPu nepředpokládám).
Pak si přepni reklamu na "dole na všech stránkách" a uploadni to, co je HTML. Něco takového tam být musí, jinak to bohužel nepůjde - ale sám píšeš, že na webu jich budeš mít, kolik chceš.

Mirek M.

P.S. A ještě takový detail: Nepiš o webu jako o internetu. WAP je taky internet a dále e-mail, FTP atd. Někdy by to mohlo zmást.
Nebo muzes nastavit reklamu jen na uvodni strance-- a pak ji rucne vlozit do vsech newapovych (HTML) stranek.
Tak chlapi moc díky. Stránku jsem zprovoznil, ale asi trochu jinak než jste popisovali. Celá potíž byla (jak už jsem popsal), že při zobrazení stránky na tel. mi to umožnilo pouze reklamu a jeden řádek mého textu (Nadpis stránky). Vyřešil jsem to tedy tak, že jsem z onoho nadpisu udělal odkaz na stránku, která už potom fungovala celá. Nyní to funguje. Musím pouze dodělat nějaké odkazy na jednotlivé soubory. Mám tam chybu a nejdou stáhnout. To už vyřeším o víkendu, až bude více času. Jinak Vám oběma moc děkuji za radu.
Ale kdybys to vyřešil tak, jak říkáme my, tak bys ušetřil každému uživateli WAPu jedno "odkázání"... Akorát si potom musíš zajistit aspoň minimální návštěvnost HTML. (Stačí je jednou měsíčně otevřít sám! ;-))