reklama

Na mych strankach se nezobrazuje nikde zadna reklama, ale nechtel bych aby mi to stránky vymazalo. Co stim
titanic.czweb.org to je ta stránka
Pouzivas frames, predpokladam, ze reklamu mas v nastaveni na index.htm

Nastav si zobrazeni reklamy v jednom z ramu a je po problemu.
to sem udelal a nezobrazovala se nikde
tak skús pozrieť zdrojak na iných weboch a tam potom vlož kam chceš
alebo sa spýtaj modeŕátorov tu
už to je vpohodě to byla moje chyba
Vono ti je to nevymaže
ale jestly chceš tak v nastavení účtu-- vkládání reklamy
Mě se taky na stránkách nezobrazuje žádná reklama. V infu nejde nalézt statistiku přenesených Kb.
Martin: Na Tvych strankach se reklama normalne zobrazuje.
Myslím, že mám podobný problém, taky se mi pár dní na úvodní stránce nezobrazuje reklama. Neuvědomuji si, že bych měl chybu v HTML kódu.
Je to vypadek
ted mam dalsi problem ted se mi zobrazi jenom bílej proužek a vedle napis reklama webzdarma Už mi to začíná líst na nervy člověk aby se bál že mu tu stránku smažou kvuli jejich chybam
At to nastavuju jak chcu nahraju tam index.htm, index.html, index.php, nebo jakejkoliv jinej soubor tak reklama se tam nevlozi. Framy nepouzivam, jen bych potreboval aby se mi to vlozilo aspon do jednoho souboru, a do tech ostatnich to zkopiruju.

Nevite nekdo jak zjistit ID myho webu, ktery je uvedeny v tom kodu toho jejich banneru, abych to mohl vzit z jinych stranek a zmenit v tom kodu to ID a vlozit do svych stranek?

Kde vsude se to musi zmenit?
Nikde se nic neměmí, žádný Id se nevkládá. Stačí vložit do html kódu <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a tam by se to mělo zabrazit. To je to základní, pak už to je jejich chyba.
Nestaci komentar. Musi byt pritomen kompletni kod. WZ robot jen podle komentare urcuje umisteni
davam tam co je v helpu <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a taky nic proste tam reklama neni a mam nastavenou i stranku ve framu kde ma bejt

http://www.dvdcz.wz.cz
To nemusí fungovat, robot je zmetek. Pastni do stránky pro jistotu celou tu js šílenost, kterou to generuje. Že by to přičítalo body za zobrazní někomu jinému, to se nestrachuj, ad.cgi se orientuje z refereru (vyzkoušeno, modifikoval jsem reklamu pro sebe jen tak do podoby php skriptu, ktery inkluduju - čili nemám js šílenost na stránce a omylem jsem si párkrát zobrazil takovou reklamu na localhostu - na kontě ani čárka) ;)