nějak se mi z ničeho nic zhroutilo FTP připojení jak k WZ tak třeba i na jiné hostingy... Vše je nastaveno v pořádku a u mého providera je také vše v pořádku, firewall mám vypnutý, používám pasivní režim. Připojuji se přes TC a vždy mi to napíše jen "Připojení se nezdařilo". Může na to mít vliv to že jsem přešel z veřejné na soukromou ajpinu? Vše jsem ale předělal... Poraďte prosím potřebuji aktualizovat stránky! Mnohokráte děkuji za každičkou radu popř odkaz na někajky web s touto problematikou.....
>Může na to mít vliv to že jsem přešel z veřejné na soukromou ajpinu?
Může
Muze ale nemusi, typoval bych to spis na proxy/firewall, ja mam taky privatni IP, a jede i aktivni FTP rezim...
Ale co s tím mám dělat? Poradte prosim jak co nastavit ci predelat...
Pro začátek si zapni pasivní režim přenosu FTP.
Už se stalo dávno ale nepomohlo...
Vypnul jsem ten ve windowsu - žádnej jinej momentálně nemám nastavenej. četl jsme zde cosi o tom že provider si nastavuje firewall dá se ten někde vypnout?
jestli pouzivas volny jako ja tak je to v nastaveni....
je-li tam nastavena jakakoli uroven zabezpeceni tak FTP na WZ nejde.....
jezis firewall nikdy nevypinat radsi nastavit!
Opty: To je marné vysvětlování. Mám 3 firewally v kaskádě (jeden paketový a 2 aplikační) a stejně se ještě necítím zcela bezpečně. Uživatelé bez firewallu si vůbec neuvědomují, co všechno se s jejich počítači dá na dálku dělat i když jsou jen na dial-upu.
Kit: ja mam jen jeden (paketovy) :/ to ja jo aspon trosku...
chtelo by to port iptables do windows :-)
jjj linux je linux a navic me to spadne jen kdyz vypnou elektriku :-)
a vse mi funguje ok dokonce i aktivne (akorat na wz mi to blbne tam musim jen pasivne)
Mně jede Linux i když vypnou elektriku - mám UPS :-)
Je zajímavé, že mně jede FTP na WZ i aktivně - nebo že by se mi to snad jen zdálo?