Poraďte

Pod doménu jsem umístila text , který tam vůbec nepatří. Prosím poraďte, jak toto opravit. Dík Alena
No, jestli sis zaregistrovala uživatelské jméno, které nechceš, tak se prostě regni znova a se správným textem. Existující uživatelské jméno editovat nejde.
Prosim Vas som začiatočnik a nevie či by som mohol na svojej stranke pisat internetove odkazi iných stranok bez opýtania.
000: Odkazy na jiné stránky můžeš dávat bez ptaní. Za zeptání ovšem nic nedáš a někdy i dostaneš - uděláte si odkazy vzájemně a to Google dokáže ocenit.

Snaž se dodržet, aby název odkazu odpovídal obsahu stránky, na kterou se odkazuješ. Nevhodné názvy odkazu jsou např. "zde", "tady", ... vhodnější je uvést název nebo zaměření webu, popř. konkrétní stránky.
dakujem
000: je vhodné aspoň druhé straně (pokud je to v možnostech) dát vědět o odkazu z těch tvých stránek na ty jejich - třeba mejlem. Někomu to opravdu může vadit, ale někdo (a těch je jistě víc) bude rád, že přijde k dalším přístupům zdarma a navíc. Proto na oplátku většinou ti slušní nabídnou zase odkaz na tvé stránky z jejich stránek, ale záleží na tom, jakou mají potřebu. :-)
To je kravina, přece se někoho nebudu ptát, jestli si na něj můžu dát na stránky odkaz!
Myslim ze v dnesni dobe se odkazuje na stranky zcela bezne bez zeptani - ze by to odkazovanemu vadilo nepredpokladam, spis naopak:) Zeptat se vyplati jen v pripade, ze zamyslis vymenu odkazu:) No ale pokud se zeptas i bez toho, taky urcite nic nezkazis...
když si chci dát na někoho někam odkaz tak si ho tam prostě dám a nwebudu se nikoho na nic ptát
To já taky samozřejmě:) Ale kdyby se mě někdo zeptal, jestli si může dát na svý stránky můj odkaz, tak mě to rozhodně nenaštve - proto říkám, že se zeptat klidně může:)
tak ať se klidně ptá, mně ja to a priori jedno...
Začala jsem tvořit stránky. PO nějaký době to se mnou přestalo spolupracovat, nemůžu nahrávat, ani mazat soubory. Co se děje?
Kdo s tebou přestal spolupracovat?
to se občas stává...:o)