Evě: Ty seš blázen. Jakej formát obrázků používáš, že potřebuješ víc jak 50MB? Nebo popř., kolik obrázků tam máš? a jak velký videa?
<HTML>ale notak zas to neprehanej, videl jsem vice lidi, co pro svoje fotogalerie zridili i vic nez 10 uctu, protoze 50MB je malo
btw: pokud tam ma _normalni_ fotky (nikoliv erotika), tak takove lidi normalne upozornim at si to do tydne daji pryc</HTML>
Miro: To byla odpověď na mě? Podle mě, když tam dáváš *jpg tak v rozlišení max 1000x1000 a nastavíš kompresi obrázků tak na 5 (ve Photoshopu), tak to má tak 100kB. a 50000/100 = 500. Tzn 500 obrázků na stránkách. To je trochu moc, ne? To maj tak maximálně www.wallpaper.cz (no, ty maj možná 3x tolik :o))
<HTML>jo, ja vim, ze to jde komprimovat, ale ne kazdy to ma zapotrebi ... 4Mpx fotak dela jpegy neco pod 2MB tak proc bych to rovnou takhle neflakl na web kdyz mam rychle pripojeni (aspon mi to pripada ze tak nekteri uvazuji)
to je zbytecna diskuse, je mi jasne, ze 50MB v dnesni dobe neni zadna extremni kapacita, ale nemyslim si, ze by bylo rozumne zadarmo rozdavat vic
i kdyz ... pokud se osobne nekdo domnivate, ze to potrebujete a ze je vas web nejakym zpusobem zajimavy pro vetsi mnozstvi lidi, zkuste se ozvat, ale nic neslibuju
(ono je lepsi dat 500MB zajimavemu projektu nez misto toho hostovat 20 jinych uplne nesmyslnych webu, ktere vyuzivaji prostor na 100% ale podminkam neodporuji)</HTML>