Zobrazuje se pouze banner

Nemohl by mi prosím někdo pomoci se zobrazením stránek? Po nahrání souboru index.html a souboru marianska.swf se mi na adrese pronajem-marianska.wz.cz zobrazuje jen reklamní banner. Při zadávání jiné stránky s velmi podobným složením jsem problémy neměl a stránky se mi normálně zobrazují, ale u u této to nemůžu dát nějak do kupy.
Výpis z tvýho zdrojáku:

<BODY bgcolor="#D9D9D9">
<!-- URL's used in the movie-->
<A HREF=FSCommand:></A> <!-- text used in the movie-->
<!--Pronájem chaty-MariánskáKontakt: Miloslav Lang, Voídelní 57, 360 01 Karlovy Vary; tel. 602418554email: ... ... ... ... ... -->


1) Jestli ti jde o to, že ti tam není vidět text, tak snad už víš proč, ne?
Odstraň si kolem textu tagy pro komentáře <!-- a -->

2) Co je soubor s příponou .swf ? To vůbec neznám
swf je prece Flash ne?
Po kliku na http://pronajem-marianska.wz.cz/ se mi zobrazí jen nějaká flashová animace a pod ní reklama. Kde máš nějakou www prezentaci?
Tak sorry, do flashu nedělám
Petr Bláha: To máš jedno. Já zas pro změnu na Flash dělám - z vysoka. Poslední flash, který jsem si spustil, byl Yetisport. Ostatní flashové animace nespouštím, protože mi za to nestojí - stejně jsou to většinou jen reklamy. Pokud na nějaké stránce vidím jen Flash (resp. jeho logo) a nic víc, tak jdu ihned pryč.
Hm, tak to jsme dva
nahodou, jsou dobre flashe.
www.lodger.tv
Souhlasím, jsou i dobré flashe, například již zmíněný yetisport, ale na www stránkách mít flash prostě nemusím, pokud to není vyloženě nutné.

Flash se může hodit třeba na prezentaci fyzikálních dějů. Dá se s tím snadno udělat výstižná animace (dokonce může být interaktivní), která by se jinak dělala obtížně. Ovšem zneužívat flash k navigaci webu považuji za zvěrstvo.

K podobným účelům se dá použít i Java. Jednu animaci v Javě mám i na svých stránkách. Bohužel spousta prohlížečů nemá podporu pro Javu instalovanou nebo ji má vypnutou. V takovém případě se mi tam zobrazuje jen statický obrázek. Na funkčnost webu to nemá vliv na rozdíl od některých flashových prezentací.
Ten priklad z javou si sice pochvalujes, ale to stejne jde udelat i s Flashem
tj. muzes (kdyz neni flashplugin instalovan) zobrazit obrazek. ;)
Takez nezahazuj Flash do nicoty nicotne :)
Tady mají super flashe http://www.happytreefriends.com/ ;-)
n00b: Zpravidla se na flashových stránkách střetávám s bezpodmínečným požadavkem, abych si Flash nainstaloval včetně nefunkčního odkazu na Macromedia.
Kit: Proč nefunkčního?
Protože je na něm jen odkaz na stažení pluginu jen pro Windows. Alespoň posledně tomu tak bylo, vícekrát jsem na to už neklikal a raději si flashplayer a flashblock nahledal přes mozdev.
Flash na strankach je dobrej, ale jen pro nektere uzivatele. Pokud chces pouzit Flash, dej uzivateli vzdycky na vyber i mezi html verzi. Tak to vidim ja. Predstav si, ze bys mel modem - jak by se ti potom libily flashove animace na strankach?
ad elis: verze Flash i HTML neni vůbec špatnej nápad! Já jsem nikdy netušil, že Flash má takové nevýhody, o kterých se te'ď dočítám! btw. jedna pěkná věc: ptakopysk.wz.cz/download/Use_your_mind.zip. (kdybyste někdo myslel že umístit to na ten web je v rozporu s podmínkama, dejte mi vědět! Já doufám že se to smí.)
R.U.R.: Myslim ze to znam, to je to s prevozem kanibalu pres reku aby nesezrali ty verici, zejo?:)

Flash je super, ale proste se musi umet pouzit - a hlavne si myslim, ze nikdy nebyl vytvaren jako program pro delani stranek, spis jen jako doplnek... Na to hodne lidi zapomina.
2Elis: jo, je to to :o)
Hm, na tom je kus moudra! To by se mělo napsat lidem, kteří dělají stránky ve Flashi... :o)
Btw. proc nepouzivas hacky a carky?
Protože sem zvyklá psát bez nich - je to rychlejší:) Ale pokud si na tom někdo zakládá, klidně mu vyhovím:) Tak zkus napsat i těm, co dělají stránky ve Flashi - třeba budeš ty ten spasitel internetu, který donutí všechny dělat stránky pořádně:)))
Tak to by asi byla úpráce více než na plný úvazek, a ěště by mi za to asi nikdo neplatil... :o) No co, co z toho asi měl Kristus, že spasil svět? :o)