Nemohl by mi prosím někdo pomoci se zobrazením stránek? Po nahrání souboru index.html a souboru marianska.swf se mi na adrese pronajem-marianska.wz.cz zobrazuje jen reklamní banner. Při zadávání jiné stránky s velmi podobným složením jsem problémy neměl a stránky se mi normálně zobrazují, ale u u této to nemůžu dát nějak do kupy.
Výpis z tvýho zdrojáku:
<BODY bgcolor="#D9D9D9">
<!-- URL's used in the movie-->
<A HREF=FSCommand:></A> <!-- text used in the movie-->
<!--Pronájem chaty-MariánskáKontakt: Miloslav Lang, Voídelní 57, 360 01 Karlovy Vary; tel. 602418554email: ... ... ... ... ... -->
1) Jestli ti jde o to, že ti tam není vidět text, tak snad už víš proč, ne?
Odstraň si kolem textu tagy pro komentáře <!-- a -->
2) Co je soubor s příponou .swf ? To vůbec neznám
Po kliku na http://pronajem-marianska.wz.cz/ se mi zobrazí jen nějaká flashová animace a pod ní reklama. Kde máš nějakou www prezentaci?
Tak sorry, do flashu nedělám
Petr Bláha: To máš jedno. Já zas pro změnu na Flash dělám - z vysoka. Poslední flash, který jsem si spustil, byl Yetisport. Ostatní flashové animace nespouštím, protože mi za to nestojí - stejně jsou to většinou jen reklamy. Pokud na nějaké stránce vidím jen Flash (resp. jeho logo) a nic víc, tak jdu ihned pryč.
nahodou, jsou dobre flashe.
www.lodger.tv
Souhlasím, jsou i dobré flashe, například již zmíněný yetisport, ale na www stránkách mít flash prostě nemusím, pokud to není vyloženě nutné.
Flash se může hodit třeba na prezentaci fyzikálních dějů. Dá se s tím snadno udělat výstižná animace (dokonce může být interaktivní), která by se jinak dělala obtížně. Ovšem zneužívat flash k navigaci webu považuji za zvěrstvo.
K podobným účelům se dá použít i Java. Jednu animaci v Javě mám i na svých stránkách. Bohužel spousta prohlížečů nemá podporu pro Javu instalovanou nebo ji má vypnutou. V takovém případě se mi tam zobrazuje jen statický obrázek. Na funkčnost webu to nemá vliv na rozdíl od některých flashových prezentací.
Ten priklad z javou si sice pochvalujes, ale to stejne jde udelat i s Flashem
tj. muzes (kdyz neni flashplugin instalovan) zobrazit obrazek. ;)
Takez nezahazuj Flash do nicoty nicotne :)
Tady mají super flashe http://www.happytreefriends.com/ ;-)
n00b: Zpravidla se na flashových stránkách střetávám s bezpodmínečným požadavkem, abych si Flash nainstaloval včetně nefunkčního odkazu na Macromedia.
Protože je na něm jen odkaz na stažení pluginu jen pro Windows. Alespoň posledně tomu tak bylo, vícekrát jsem na to už neklikal a raději si flashplayer a flashblock nahledal přes mozdev.
Flash na strankach je dobrej, ale jen pro nektere uzivatele. Pokud chces pouzit Flash, dej uzivateli vzdycky na vyber i mezi html verzi. Tak to vidim ja. Predstav si, ze bys mel modem - jak by se ti potom libily flashove animace na strankach?
ad elis: verze Flash i HTML neni vůbec špatnej nápad! Já jsem nikdy netušil, že Flash má takové nevýhody, o kterých se te'ď dočítám! btw. jedna pěkná věc: ptakopysk.wz.cz/download/Use_your_mind.zip. (kdybyste někdo myslel že umístit to na ten web je v rozporu s podmínkama, dejte mi vědět! Já doufám že se to smí.)
R.U.R.: Myslim ze to znam, to je to s prevozem kanibalu pres reku aby nesezrali ty verici, zejo?:)
Flash je super, ale proste se musi umet pouzit - a hlavne si myslim, ze nikdy nebyl vytvaren jako program pro delani stranek, spis jen jako doplnek... Na to hodne lidi zapomina.
2Elis: jo, je to to :o)
Hm, na tom je kus moudra! To by se mělo napsat lidem, kteří dělají stránky ve Flashi... :o)
Btw. proc nepouzivas hacky a carky?
Protože sem zvyklá psát bez nich - je to rychlejší:) Ale pokud si na tom někdo zakládá, klidně mu vyhovím:) Tak zkus napsat i těm, co dělají stránky ve Flashi - třeba budeš ty ten spasitel internetu, který donutí všechny dělat stránky pořádně:)))
Tak to by asi byla úpráce více než na plný úvazek, a ěště by mi za to asi nikdo neplatil... :o) No co, co z toho asi měl Kristus, že spasil svět? :o)