Poradite?

Cauky zalozila jsem si tady stranky abych mela kam ukladat obrazky a fotky a to taky delam.....ale ted mi najednou prislo neco na ten zpusob ze jsem se sem od zalozeni vubec nelogovala nebo co a ze pokud chci aby to zas fungovalo musim smazat nejakej soubor co mi tam dalia dostavam, zlutou kartu... PROC? CO MAM UDELAT?
smazat .htaccess
>>... zalozila jsem si tady stranky abych mela kam ukladat obrazky a fotky

WZ není sklad. Přečti si pořádně podmínky pro zdejší hostování
Nejspíš jsi na stránkách neměla reklamu.

Smaž soubor .htaccess v kořenovém adresáři webu.
Kite, myslíš že tam .htaccess vůbec má?
jojojo to jsem pochopila ze to mam smazat ale co jim vadilo? ze nemam zadnou funkcni stranku? takze kdyz si tam ted udelat index.html kde se jim bude zobrazovat ten baner tak uz je to v poradku?
Aby ti ten účet nezrušili, musí na něm být nějaká stránka, na které se bude zobrazovat banner WZ. Když se banner na tvém účtu měsíc nezobrazí, dostáváš onu žlutou kartu.
Pokud tam pořád jenom nandáváš obrázky a nikde je nevystavuješ, vytváříš "skladiště souborů", a to tu není dovoleno.

Takže:

1) přihlaš se svým username a heslem (buď tady na WZ, nebo pomocí FTP), a smaž ten soubor, co ti tam vložili. Tím si ten účet "odblokuješ".

2) podívej se na www.jakpsatweb.cz a vyrob si webovou stránku. Není to těžké a ta stránka může být úplně malá a jednoduchá. Můžeš na ní vystavit třeba pár svých obrázků.

3) banner WZ by se měl do několika hodin sám vložit. Pokud se tak nestane, vlož do zdrojového kódu své stránky tohleto:
<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
Jestli jsi tam neměla index.html a ukládala jsi tam fotky, tak jsi porušila podmínky - skladiště dat tady není povoleno. Najdi si na to jiný hosting, kde je to povoleno je.

Pokud na tu stránku uděláš index.html, který se nebude odkazovat na ty fotky, tak se stále budeš dopouštět porušení podmínek.