To Admin dotaz na podmínky ?

Dotaz k podmínkám , našel jsem tuhle formulaci : Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru - to se týká především uživatelů, kteří umístí banner jen na úvodní stránku spolu s přesměrováním atp. . Chápu , ale jak by se provozovatel postavil pokud bych na stránky umístil script , asi takhle nějak

function nobanner() {
var csslink = document.createElement('link');
csslink.setAttribute('href','nobanner.css');
csslink.setAttribute('rel','stylesheet');
csslink.setAttribute('type','text/css');
document.getElementsByTagName('head').item(0).appendChild(csslink);
}

<a title="remove banner" href="javascript:nobanner()">pokud Vás banner obtěžuje skryjte si ho</a>
a do stylu pak :
table{
display:none;
}
Můj dotaz zní : Odstraňuji banner já , nebo návštěvník mé stránky a je toto relativně kompromisní řešení nechávající svobodnou volbu návštěvníkovi porušením pravidel či ne ?
Jo a když tak ten script pak smažte aby to nedělal každej , kdo se ani nezeptá
<HTML>Vzdyt je to psano obecne a pritom jasne jak sam pises "Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru"

to co vypisujes ti nepripada jako akce zamezujici korektnimu zobrazeni banneru?</HTML>
korektní zobrazení = odeslání HTTP požadavku na http://ad.wz.cz/ad.cgi s refererem stránky uživatele webhostingu + uživatel musí mít banner na očích, ať dělá co chce. pochopil jsem to správně?
No to mi úplně nepřipadá , proto se ptám , jen jsem chtěl dát návštěvníkovi tu možnost , a necpal jsem do toho žádný cookies , takže by to vlastně stejně musel vždycky vypnout ,a v podstatě po shlédnutí . Dneska lidi co jim to vadí mají všelijaké pračky obsahu od adblocku až po upravený hosts . Stejně to byl jenom dotaz , se službami jsem velmi spokojen a ten banner tam holt skousnu , i když na http://bobby.watchfire.com to nevaliduje tak jak bych chtěl
. viz :
validace s bannerem http://bobby.watchfire.com/bobby/bobbyServlet?URL=http%3A%2F%2Fabrakadabra.nazory.cz%2F&output=Submit&gl=wcag1-aaa&test=

validace bez banneru
http://bobby.watchfire.com/bobby/bobbyServlet?URL=http%3A%2F%2Fabrakadabra.nazory.cz%2Fbobby.htm&output=Submit&gl=wcag1-aaa&test=
Fred:
HTTP Status 404 - /error_page.htm

--------------------------------------------------------------------------------

type Status report

message /error_page.htm

description The requested resource (/error_page.htm) is not available.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache Tomcat/5.0.24

To je ta validace? Použij radši validator na w3.org
Omluva ty odkazy nefungují, fórum si pohrálo s entitama, asi?
Tak jinak na http://bobby.watchfire.com/ je formulář, no a když tam vložím
http://abrakadabra.nazory.cz/ , není to prostě validní , kdežto když tam dám adresu http://abrakadabra.nazory.cz/bobby.htm validní to je . Stejná kostra jen trochu jiný obsah a rozdíl v banneru. Všechny chyby co to vyhodí jsou na řádcích s bannerem. I když musím uznat, že to je tvrdý validátor.

To Johny w3c třeba na css není zrovna nej validátor, tenhle je mnohem lepší http://www.htmlhelp.com/tools/csscheck/ . W3c třeba nesdělí, že white-space, nebo text-aling je možné použít jen na blokové elementy apod.
Pokud dáš návštěvníkovi tuto možnost, měl by ti za to WZ spíše děkovat, páč tím upoutáš na banner pozornost.
Dezidor: To je otázka názoru :)

Fred: abrakadabra.nazory.cz - validní podle XHTML 1.1
Díky za reakce , ten kód nahoře prosím smažte, ať to tu kdekdo nekopíruje . Já to holt nechám bejt jak to je,přeci jenom je to dobrý hosting a zadarmo, za slušných podmínek . Stejně se ale vážně se zamýšlím nad vytvořením webu kam by návštěvníci mohli uploadovat screenshoty svých prohlížečů velkých portálů s propraným obsahem, s hodnocením která reklama jim nevadí, která je fakt vytáčí, které portály považují z hlediska reklamy za nejhorší atd. Taková osvěta jak pro surfaře , o zbavování se nepříjemné reklamy a snížení poplatků za připojení a taky pro zadavatele reklamy pro zamyšlení nad strategií kampaní , objemem a agresivitou bannerů , počítadel apod. Mám dojem, že nastala potřeba změn, a i přestože jsem přesvědčen,že bez peněz a tudíž i bez reklamy by to nešlo. Jen se mi zdá, že by to šlo dělat jinak, hlavně ze strany zadavatelů reklam. To ale musejí chtít oni a jediné co by je mohlo přinutit udělat změny, je pokles zisků způsobený proíráním obsahu. Chce to prostě zpětnou vazbu. Například adwords na googlu bych si nikdy nevypnul i kdybych věděl jak .
PS: Jen abych se někoho nedotkl - Přes týden jsem offline, jedu pryč, takže nebudu teď reagovat, vracím se v pátek.
<HTML>boze to je zase debata ....
muj nazor: pripada mi to jako kravina, nevim k cemu by me byla moznost skryt ten banner (z pohledu navstevnika tech stranek) ... bannery me nekdy taky pekne otravuji, takze chapu ty protibannerovske nalady :) ... ale kdybych mel nekam klikat aby se to skrylo ... to se mi moc nevyplati ne?

klidne to tam dej, nam to vadit nebude</HTML>
mira - docela to chapu u jednoho modelu stranek :
cela stranka je index.php, podstranky nejsou ruzne soubory, ale
index.php?stranka=blablabla
Pokud tehle strance nastavim banner nahore, bude ve vysledku na vsech strankach nahore, ze?
Potom si myslim, ze je korektni dat uzivateli moznost tu reklamu skryt. Technicky vzato, uvodni stranka je ta stranka, ktera se zobrazi pred kliknutim na nejaky odkaz na ni. Stranka se skrytym bannerem uz neni uvodni, a pokud na uvodni strance je banner nahore, je vse v poradku, ne?

Jo, je to neohrabany reseni, ale lepsi se hleda tezko. (ja ho nahodou nasel, ale ted nevim jestli ho sem psat, dalo by se ledajak vyuzit k obchazeni banneru... :) )
no a neni potom lepsi dat ten baner do indexu dolu a nechat ho na vsech strankach?
Lepší je nechat reklamu nahoře jen v tom indexu, který je vstupní. Ovšem nevidím smysl stejného názvu všech podstránek. Naštěstí máme na WZ mod_rewrite.