FUNGUJOU Nerelační databáze na WZ?PLZ

Lidičky nevíte zdali jdou na WZ nerelační databáze? Já zkoušel:
dba_open("databaze.db","c","dbm"); a napsalo že nezná dbm tak jsem zkoušel další co znám tedy: ndbm, db2 a nic. Jen u GDBM mi napsal tohle:

Warning: dba_open(database.db,c): Driver initialization failed for handler: gdbm: File open error in /3w/unas.cz/d/dk/db.php

Nevíte jak to zprovoznim
na wz existuje jen databáze MySQL... jiné DB nechodí, protože nejsou nainstalovány ;)
to Frosty: né, že bych tomu zase tak moc rozuměl, ale ty jsi viděl někde jinde podporu jiných databází než MySQL ? A kde ?
Frosty: Mají snad nerelační databáze nějakou zásadní vlastnost, která Ti na relačních chybí? Kdysi jsem s dbm dělal a moc pohodlné mi to nepřipadalo.

Tonda: Existují i jiné zajímavé databáze. Z těch free např. PostgreSQL, která je hodnocena lépe, než MySQL, bohužel je o něco pomalejší.
Nípal:
dík ,škoda že nejdou ale co se dá dělat

Tonda:
viděl jsem třeba na www.pes.cz tam je podporujou ,ale je to za money a myslim ze jeste neco mely na www.fbi.cz ale bohuzel to us neni

Kit:
no já jsem potřeboval nerelační databáze k tomu ,že je s nimi jednoduchá práce a k tomu čemu bych je chtěl použít jsou ideální, sice v MySql to jde taky ale neni zase tak jednoduché a DBM mají (pro mě) tu výhodu ,že jsou v souborech. Někdo může napsat že to neni výhoda to já vím ,ale na to co to chci použít to je výhoda.

Už to neřeště já se s tím smířím a oželím to :-(