Nefunguje mi posílaní formulářů na e-mail. Prosím o pomoc.

Udelal jsem si testovaci stranku na www.ppssb.wz.cz/test.html a udelal jsem i error stranku. Pote co mi posle formular, a on opravdu prijde, zustane v prohlizeci adresa http://www.webzdarma.cz/sendform.php , a protoze na odkazech nemam plne cesty (coz se nedoporucuje), tak se vlastne jakakoliv dalsi cinnost navstevnika zablokuje. Kontroloval jsem tu stranku 2 validatory a je to v zasade bez chyb.
Dekuji mnohokrat za pomoc
F. Sousedík
chtělo by to lépe prostudovat stránku http://www.webzdarma.cz/pp.html?4#2, je tam i cosi o stránce potvrzující úspěch
Děkuji za snahu. V pripade uspechu odkazuji zpet na stranku ze ktere bylo odesilano, pro pripad, ze by chtel posilat jeste vicekrat. Je tam.
F. Sousedik
takze to bude těma cestama - zaexperimentuj s plnýma cestama, já je třeba mám radši.
Plné cesty nejsou vhodné, protože mito nebude po přenesení fungovat a nemohu ani v klidu vyvíjet neb je to stále nefunkční. V tom to nemůže být.
F. Sousedík
Vzal jsem doporučený kód z helpu, vytvořil jsem soubor www.ppssb.wz.cz/test2.html a i v tom případě mi to zůstane na http://www.webzdarma.cz/sendform.php . Nacte spravnou stranku, to jo, ale adresa je dle mne nesmyslná.
F. Sousedík
Lepší je udělat si send form sám, na míru svým požadavkům.
Co tim, prosim, myslite? Udelat si php script? Udelal jsem si vlastni formular, nefunguje. Udelal jsem formular z doporuceneho kodu, nefunguje.
F. Sousedík
A zkousel jsem to z ruznych pocitacu, ruznych pripojeni a ruznych operaků.
F. Sousedík
Pokud se Vám nelíbý plné cesty tak si hold musíte napsat vlastní objekty s funkcemi pro posílání mejlů, tedy pokud to tady podporují, osttně se to snažím zjistit. Jen by mě zajímalo co je na plných cestách nepřenositelného, pokud Vám jde o to že to musíte po přenesení přepisovat stránku po stránce, tak doporučuji přečíst si něco o proměnných a konstantách. :)
A pokud se Vám to zdá příliž složité tak si nechte stránky udělat, věřte že je plno lidí kteří by Vám pomohly.
Děkuji, já si snad poradím či mi někdo pomůže, ale nejdříve přece potřebuji mít jasné informace co funguje a co ne. Jestli mám ten formulář dobře napsaný, a já si myslím, že ano, pak mne zajímá zda PHP script, který to zpracovává je OK. Pak mne zajímá zda to takto funční chtějí administrátoři mít, což by pro mne znamenalo, že si musím najít jiné řešení. To vše je absolutně jasné. JEN NEMÁM INFORMACE.
Můžete mne někam na ty proměnné, prosím, odkázat?
Děkuji
F. Sousedík
www.google.com