!HELP - reklamní bannery

Zdravím, mám na wz.cz moje stránky - http://cosby.wz.cz a mám problém s poněkud VELKYM množstvím reklamních bannerů na mých stránkách. Konkrétně s těma nahoře - je jich tam 7 ! Přitom mám v administraci jasně nastavené, že chci aby se mi reklama zobrazovala jen dole na každé stránce. Proto chci požádat někoho zkušenějšího, jestli by mi s tím nemohl helpnout (třeba mira :-)), ale uvítám radu každého.

P.S.: V mém nastavení to asi nebude...

Moc díky
Cosby
Chyba je u tebe;-)
Musis znova zkopirovat index.htm na server, resp. odstranit kody reklam, kterejch tam as opravdu 7x za sebou!
Chyba neni u me - v souboru index.hml. Proste se tam nekde berou porad ty reklamni prouzky nahore (porad je jich 7). Nevim co s tim a jak je oddelat :-((. Psal jsem uz i na podporu Webzdarma, ale tam me pouze odkazali na informace o reklamne, ktere uz jsem cetl asi tak 100x ale za pomoci techto informaci se mi stejne nepodarilo bannery odstranit...
Jinak na mem uctu je reklama nastavena na 1 reklamni prouzek dole, takze uz fakt nevim z kama se ty vrchni bannery berou. Kdybyste nekdo vedeli co s tim, tak prosim napiste sem, nebo na muj e-mail. Jinak moje stranky jsou na adrese http://cosby.wz.cz. Diky moc a cau.
OPRAVDU to tam mas 7x za sebou! poslu ti tvuj "opravenej index.html" emailem..
A ten nahraj na server.. mela by tam bejt jen jedna reklama dole
Zdravím, mám na wz.cz moju stránku - http://ssinam.wz.cz a mám problém s poněkud VELKYM množstvím reklamních bannerů na mých stránkách. Je jich tam 6 ! Přitom mám v administraci jasně nastavené, že chci aby se mi reklama zobrazovala jen dole na každé stránce. Proto chci požádat někoho zkušenějšího, jestli by mi s tím nemohl helpnout (třeba mira :-)), ale uvítám radu každého.

P.S.: V mém nastavení to asi nebude...

Moc díky
Glonco
prispevky staci davat jen jednou, kdo se pak ma v tom vyznat..
Zmněnte si nastaveni v administraci pak vymazte vsechny soubory co maj bejt ovlivneny a nahrajte tam nove ze zalohy na vasem pocitaci a pockajte cca 30 min a melo by to bejt vse tak jak jste si nastavily mne to tak fungovalo :-)