problém se zobrazením stránek

Nahrané stránky se mi zobrazují pouze na mozille, ale na exploreru neni kromě banneru vůbec nic. Můžete mi prosím někdo poradit? Díky
<frameset cols="*,760,*"...

Sice s rámy nedělám, ale tuším, že 2 hvězdičky v definici frameset být nesmí. Máš nějaký SUPER ZÁVAŽNÝ důvod, proč používat rámy?
Mně stránky normálně jedou, jak v IE 6, tak v Opeře 7 :-)
osobně nevím proč, ale řešení bych měl - předělat to na iframe ;)
v ie5.5 to jede
Když už rámce, tak bych přidala ještě nějaký alternativní text do NOFRAMES pro prohlížeče, které rámce nepodporují. I když by bylo lepší se rámců celkově zbavit a použít php a include.

2 Kit: já myslím, že může být v definici frameset i víc hvězdiček:
http://www.w3.org/TR/REC-html40/present/frames.html .
Thalia: Už jsem to taky našel. No jo, s framy nedělám a nechápu, jak s nimi někdo může dělat. Je to děsný, když se někdo dostane na nějaký samostatný rám bez odkazu a není kam se z něj hnout. Navíc autoři takových rámů škodí sami sobě ve vyhledávačích, je to takové AntiSEO.
Kit: Jojo, samostatný rámy bez odkazu sou děs. Často něco na netu hledám a často na takovou stránku narazím. Jenže já hledám většinou odborný články a odborníkům je asi jedno, jestli je někdo najde nebo ne (AntiSEO :-))))))). A spousta firemních stránek taky jede na rámech...
Google mi na výraz AntiSEO našel už 99 výskytů. Jsou to různé techniky sloužící k obraně proti indexování vyhledávači, aby na web chodilo co nejméně návštěvníků. Jednou z relativně spolehlivých metod je právě použití rámů. Dále jsou to pak flashová menu, dokumenty bez description, bez nadpisů (nejlépe i bez textů) a bez alternativních popisů u obrázků.
Problém s nenajitím se v rámu jde vyřešit i takto (viz to dole ve vložené stránce): http://www.martan.wz.cz/index_01.htm Není nic jednoduššího :-)