Tak a je to tady :(((

Zdravím .... stalo se co jsem čekal jistou dobu. Zrušily se mi stránky (samo že ne sami, někdo mi je smazal a kdo jiný než pověření).
No jde mi spíš o to, jestli jde nějak ta stránka vrátit zpět. Jde mi o data (o co jiného) :))) Protože záloha pro mně nějak na téhle stránce nefungovala :()
Teda, opravdu nechci rejt, ale pokud to cekas, tak proc jsi zavady neopravil? Ale fakt to nepochopim, asi jsem trosicku dementni ( to vis, smoula je malej a na 100 smoulu jen jedna smoulinka).
Nebo jsi vedomne porusoval pravidla a pak na co jsi cekal? A ze ti zaloha "nejak nefungovala" neni problem WZ ale jen a jen tvuj. Tak se nediv, ze asi bude odpoved pouze "sorry".

Ja tady mam weby dva a dosud(2roky) jsem si nemohl na WZ stezovat.
By Modrej šmoula
Já mám na wz troje stránky a taky si nemůžu stěžovat! wz je super! ještě že ho máme =)
Nestěžuju a upřímně:
čekal jistou dobu a chce obnovit stránky
záloha nefungovala
GIGA HAFO PETA LOL.
Ne jde mi o to že i když jsem postupoval podle popsaných postpů v emailu. Kýženého výsledku jsem se nedočkal.
Prostě přišlo jen SORRY byl jsi smazán ....
wz celkem jde, ale malo mista a mooc velky omezeni - nemuzes tu udelat poradnej web kam by chodilo tak 200 lidi denne - hodinovy omezeni mailu ma mysql dotazu. jinak gW!
Ale jo, jinak je to tady celkem dobrý. Mně to na ty moje webíky vyhovuje ...
Sakra chlape co to je "záloha nefungovala"? Tomu nějak nerozumim...to je takovej problém si ty data normálně uložit do PC nebo poslat mailem, jestli nejsi doma? Ěště když čekáš, že ti to smažou! Vážně vůbec nechápu co tim myslíš...
Taky mi smazali dva weby i s daty - nikdo mě nevaroval ani neupozornil že je něco špatně, reklama tam byla a přesměrování tam taky nebylo - docela sviňárna. E-mail mám funkční a rok a půl na mých stránkách nikomu nic nevadilo!
Mirku, tak si z toho nic nedělej. Ty naštve každého, když to měl OK, aspoň podle sebe. Založ si jinou adresu, nahrej web stránky ze zálohy a přečti si podmínky, kde jsi udělal chybu. Možná ti to admin připomene :-)
Taky jsem s
WZ plne zpokojeny...
Mam tu moooc vebu a jedinej problem jsem mel s chybou vlozeni reklamy po nahrani pres web a naslednou zlutou, ale ta chyba se jiz zcela urcite opravila (webovsky rozhrani pouziju jednou za rok...).