Potíže ohledně reklamy

Dobrý den,
do stránky vkládám hlavičku a patičku ze souborů s příponou .php . V podstatě se tak jedna stránka skládá ze tří částí. Reklamu bych chtěl vkládat jen do té dolní, ale takhle mám reklamy 3. Jak si mám počínat? Mohl bych to udělat jako u stránky s definicí rámců (ta moje rámce nemá)?
Předem děkuji.
Přihlaš se na WZ a v nastavení zadej cílový soubor pro reklamu.
https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=reklama
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=20840&t=20839
Ahoj,
Na stránce nastavení reklamy je něco, jako že když máš reklamu v rámu, tak musí být jen jedna a nahoře. Já to v rámu sice nemám, ale když to vkládám z PHP, musel jsem tam zatrhnout "nahoře, nebo v rámu". A přitom mám reklamu dole na všech stránkách. Nevim, jestli o ten účet nepřijdu.
A jak je to se stránkami, na které nemám vedený žádný odkaz, a slouží jen pro mě (scripty, které urychlují práci), musí tam být reklama?
> A přitom mám reklamu dole na všech stránkách. Nevim, jestli o ten účet nepřijdu.

já to tak mam taky (doufám, že mi to teď nesmáznou :)
>já to tak mam taky (doufám, že mi to teď nesmáznou :)

doufejme spolu:)))
Johny: myslím, že v podmínkách je zobrazování reklamy. Zobrazuje se vám, a nikomu z webzdarma.cz nebude vadit, pokud se bude zobrazovat místo 10x třeba 200x. Jsou to jejich peníze a jsou určitě radši když je zobrazeno víc reklam, problém je, když se nezobrazuje vůbec. Stačí se podívat do info ve svém nastavení na počet zobrazení reklam včera a dnes. No myslím, že to chce aspoň jednu reklamu za měsíc :-)
Jinak, jak jsem se ti díval na stránky, tak máš špatně zobrazenou češtinu, aspoň u mě to tak bylo.

Proč:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

a ne raději Windows-1250 nebo ještě lepší to druhé, co já nepoužívám ?
Pokud je na všech stránkách dole, je to ok, nikdo nebude kontrolovat, jakým způsobem ji tam vkládáš. Ale myslím, že bys ji pro jistotu měl dát i do těch skriptů "pro sebe".
jo, tak díky.

pro tondu: je to celkem jedno, jaký máš kódování, ale je důležitý, abys nějaký definoval (já tam třeba nic nenapsal). Když se to píše v noutpadu, tak ten to uloží do 1250, a pak se to na webzdarma převádí a je v tom bordel...
No ale přemejšlim, že ten svůj web nechám smazat, protože mě tam nebaví psát:)
Mam problem pisou mi tohle a nevim co s tim.Porad te mi prosim

Přístup nebyl povolen, protože stránka nevykazovala přístup déle než 6 týdnů (po tu dobu nebyl zobrazen reklamní banner).
update: nebo banner byl umístěn v rozporu s podmínkami a potom berte toto jako žlutou kartu (po které následuje červená :-)
Účet je možné obnovit smazáním souboru .htaccess v domovském adresáři během dvou týdnů od zablokování. Pokud se tak nestane, účet bude po uplynutí této doby trvale zrušen.