obrázek se nechce zobrazit

Na mé webové stránce mám obrázky. Ale nechcou se mi zobrazit, je tam jen prázdný obdelník a v něm nahoře křížek. Nevím co mám udělat, aby se obrázek zobrazil. Prosím o radu. Předem dík.
Kristalovou kouli sice mam, ale nefunguje.
Tak to jsme dva,ale zkus otevřít v poznámkovém bloku ten html soubor a v příkazech si najdi příponu fotek (maj mít .jpg).Pokud tam je .Jpg tak to změň na .jpg - jsou tam důležitá malá písmenka.Mě to teda nejde ale zkus to. :)
Už to mám, musíš to dělat přez total commander.Klikni na URL tam zadej ftp://něco.něco.cz a hlavně nesmíš mít zaškrtlí anonimní připojení ani proxy server.pak se to zeptá na něco tam zadej zase doménu a pak své heslo.Načtou se ti soubory z webu.Pak si otevři daný soubor html s obrázky,kde si je dáš,pak ty obrázky zkopčíš na tu doménu URL.Pokud je chceš jako odkaz tak na ně ve Frontpagi klikni pravým tl. a dej miniatur automat.Ulož tam se ti objeví tabulka dej OK a soubory s příponou jpg._small tam taky skopči.A pak to půjde.Snad pochopíš.Zkoušej to.Mě už to jde.
Ps:dělal jsem to ve Frontpagi.
to se dva sešli...:o)
a) obrázek se musí jmenovat stejně jako je ten odkaz,včetně velikosti písmen. Jak se jmenuje obrázek vidíš, jakej název máš v tý stránce zjistíš, když klikneš na ten obrázek pravou packou a dáš vlastnosti.
b) musí být správně napsané umístění obrázku-obrázek musí být na webu nahrán tam, kam směřuje adsresa. A v adreses sse musej používat normální lomítka / a ne zpětná \
LOL! To jsem se poránu pěkně zasmála!

2 Kotlík:
Příště napiš i adresu webu, ať nemusíme vymýšlet, čím to asi je. S adresou bychom to rovnou viděli :-)