Proč mi WZ zrušil stránky bez jakéhokoli varování a pozdějšího zdůvodnění?

Měl jsem vytvořené svoje stránky a návštěvnost byl jednou denně minimálně jeden člověk a reklama byla zobrazena na úvodní stránce, kde se muselo kliknout na odkaz DALŠÍ. A proto se ptám, proč mi byl zrušen účet bez jakéhokoli upozornění nebo zdůvodnění?! Včera mi stránky ještě vpořádku fungovaly a dnes mi to napsalo soubor nenalezen. Nemohl jsem se ani přihlásit, protože můj účet, jak jsem později zjistil, byl zrušen! Díval jsem se na e-maily a tam nikde nic. Žádné zdůvodnění, nic. A proto se tedy ptám, proč mi byly stránky i účet úplně smazány. Pro upřesnění dodávám, že to byly moje osobnístránky a nijak neporušovaly podmínky stanovené WZ. Takže jestli je toto běžná praxe, tak si radši najdu hosting někde jinde.
Nevím, jakou máš zavedenou praxi, ale asi to bude lepší. Nadáváš tady naprosto bez důvodu. Stránky ti jdou, ale udělej si pořádek v počítači, jinak to po tobě už číst nebudu. :-)
<HTML>upozorneni muselo prijit, dela to automat, jestli jste to necet, vase chyba

reg. v 2004-05-12 21:49:29
posl. zobrazeni banneru v 2004-05-15 17:27:31
smazano v 2004-08-28 03:29:14</HTML>
MAM stejny problem, takze bych take rad vedel proc mi byly zruseny stranky. A ZADNE UPOZORNENI MI TAKE NEPRISLO
>> Dobrý den. Tato stránka je zde kvůli reklamě, která by se mi na stránky nehodila.

No, ani se nedivim že ti to zrušili:) Copak v podmínkách nepíšou, že se tohle nesmí?
<HTML>Elis: to bylo zruseno automaticky kvuli tomu, ze tam ta reklama <b>nebyla</b> a ne kvuli tomuhle textu, ktery se nam sice tezko muze libit, ale v podminkach to zakazane neni</HTML>
podpora: Já jsem myslela, že mít čistě vstupní stránku s reklamou, kde je jen "vstupte" nebo něco podobnýho, je zakázaný. I když teď koukám do podmínek, a tam o tom nic není. Ale jsem si téměř úplně jistá, že dřív to tam bylo... Ani jsem nemyslela, že byste mu stránky zrušili kvůli tomu textu, ale spíš kvůli tomu, že ji má jen na vstupní stránce (a podle mě vstupní stránka!=úvodní stránka)...
Elis: to bude tuším zakázaný v nový verzi pravidel ;)
Nípal: Asi to tam je, jenom jsem to nenašla. To je dost možný:)
Když vám, ty maily nechodí, možná vám je blokuje nějakej spam-blocker - mně se to stalo, když jsem si nechal poslat svoje heslo na icq, a furt nepřicházelo, a pak jsem přišel na to, že se Seznam rozhod, že je to spam... .o)
Tak za prvé stránky jsem si musel znovu založit jinak bych tady ve fóru vůbec nemohl psát. Pří té příležitosti jsem tam nahrál všechno ještě jednou. Za druhé nikde v podmínkách není napsané, že bych nemohl mít úvodní stránku s reklamou a s odkazem DALŠÍ. Pokud vím, zakázáno je pouze automatické přesměrování. Za třetí vás všechny můžu ujistit, že číst umím a žádný mail mi opravdu nepřišel.

To R.U.R- Díky za ten nápad se spamfiltrem, podívám se na to.
>>Takže jestli je toto běžná praxe, tak si radši najdu hosting někde jinde.

tak si najdi a daj pokoj
Však počkejte až se to stane vám...
Nestane, dodržujeme podmínky :D
Pokud vím tak já taky. O úvodní stránce s odkazem se v podmínkách nepíše ani slovo. No nic, vždyť je to vlastně jedno.