Porušení pravidel?

Je nelegální nebo proti pravidlům WZ umístit na své stránky něčí telefonní číslo a pobídnout jejich návštěvníky k tomu, aby na něj posílali SMSky? Děkuji
Já osobně nevím jestli nelegální, ale je to v každém případě sprosťárna. čili proti dobrým mravům. a o tom už tuším v té smlouvě něco napsáno je.
Proti dobrým mravům? ee :)
Neměl bys to dělat. Jednou kluci na jedny stránky dali skript, kterej když se tam někdo podíval, tak to poslalo jednomo klukovi SMS (to ěště bývaly SMS brány zadarmo... .o))) On si asi po dvou dnech začal stěžovat, tak to radši zrušili...
Předpokládám, že mu přebral holku :)
To je ale něco jinýho, protože to je ve svý podstatě spam a to už by mohlo bejt, alespoň v současný době, postižitelný zákonem. Internet není o ničem jinym, než o informacích a já mám v úmyslu umístit na web jenom jednu naprosto neutrální, nikoho neurážející a nikomu neubližující devítibytovou informaci, nic víc :)
Je sice fakt, že jedno sprostý slovo, třeba i kratší než devítipísmenný, může porušovat plno pravidel, ale tohle je zhruba jako umístit na net návod, jak nasrat souseda a to třeba puštěnim hlasitý muziky... o:-)
Že to je neetický vim, jen by mě zajímalo, jestli mi za to nikdo neublíží (mám na mysli justici a webmastera)...
"to je ve svý podstatě spam a to už by mohlo bejt, alespoň v současný době, postižitelný zákonem"

pokud vim, "anti-spamovy zakon" se teprve chysta ;)
"jen by mě zajímalo, jestli mi za to nikdo neublíží (mám na mysli justici a webmastera)..."

ublíží. ten, jehož číslo je tam uvedeno ;)
Srandičky, na to vás užije, ale nepřejte si mě, až skončim za katrem :). Jsem se ještě zapomněl zmínit, že se jedná o policistu :o)
Ne, já bych to vážně potřeboval vědět, nerad bych, aby mi z¨rušili stránky kvůli takový potomosti...

To milster - Neměl jsem na mysli "antispamový" zákon, ale spíš něco jako ochranu soukromí, sdělování tajných vládních informací :), nebo nějakou podobnou kravinu... :)