Reklama a její administrace

Mám dotaz -
Nezobrazuje se mi povinná reklama, tím pádem se mi nepočítají přístupy. Nemohu ji ovlivnit v administraci (! - vůbec se neobjevuje v nabídce !), ale v profilech ji mám nastavenou. Už jsem tento dotas nandensl, ael doteď mi nikdo vhodně neporadil :))))
Díky za pomoc a radu
Pokud chybí nabídka (Nastavení -> Vkládání reklamy) přímo v administračním menu, tak bych řekl, že je to přímo pro podpora@webzdarma.cz. S tím asi nic neuděláme.
<HTML>hckometa: opraveno</HTML>
DĚKUJI :)))
Mám úplně stejný problém jako MAZB, hned první den zmizel reklamní baner a teď mi přišlo upozornění na zrušení stránek. Napsal jsem tam ten řádek na přesné umístění reklamy, ale nic se neděje...
:-(Tom
Mám tento problém také, zkoušela jsem i vložit znovu kód do hlavní stránky, přesměrovat přesně na index.php, ale pořád nic. V infu se mi stále zobrazuje nulový počet přístupů a poslední přístup byl v červenci. Ještě mě napadlo, jestli není možné, že by vadilo, že na stránku přistupuji ze stejného počítače jako přehrávám soubory ale nevím.

Dokáže někdo poradit? Nejlépe asi administrátor?
Pripojuji se! Taky uz jen cekam kdy mi prijde mejlem vyhruzka, ze uz X dnu nebyl zaznamenan pristup... Cestu mam nastavenou: "./index.php", ale reklama porad nikde ...
Už jsem zkoušel psát i na podpora@webzdarma.cz , ale zatím se neozvali... Tak nevím
Tak co to znamena? Ne ze by mi tam ty libive reklamy nejak chybely, ale admini budou mit nejspis jiny nazor ... >:-(