Nekdo mi uplne smazal stranky?

Asi tak pred hodinou jsem se dival na sve stranky a vse bylo ok. Ted jsem se pripojil a koukam ze mi to hazi nejakou chybu - nebyl nalezen soubor. Coze? Zkousim se pripojit pres WC a uplne vpohode. Az na jednu malickost. Pres ftp jsem se sice na stranky dostal, ale zjistil jsem ze tam neni vubec nic :-/////. 50MB volneho prostoru 0% vyuzito. Ted jsem tam alespon nahral zaklad, ale nahravat to cely znova se mi moc nechce, kdyz jsem na modemu a dela to nejakych 30MB. Jak se to mohlo stat? (upozornuju ze ja jsem to fakt neudelal, ani omylem ani jinak).

adresa: ikharr.wz.cz
Mohl by někdo tady říct, co se bude provádět se serverem, na kterém bývaly ještě včera soobory v jednotlivých účtech a teď tam nejsou. Bude se nahrazovat železo, nebo se děje něco jiného?
(Server s databází je OK).
A budou původní soubory obnoveny, nebo se už máme všichni starat sami o jejich obnovu?
(Díky za rychlou odpověď , je to podle mého dost důležité)
i mne infix.wz.cz
Mám ten samý problém. Včera před půl pátou to fungovalo, po půl páté konec. Zajímá mě co je příčinou tohoto defektu a zda se vše vrátí na původní místo, či jde o smazání z důvodu nějakých pravidel. V případě pravidel ale žádám o vysvětlení proč se tomu tak stalo.