Poradte úplnému laikovi.

Mam problém se stránkou www.sanchez.wz.cz . Po třech dnech pokusů a omylu se mi ji konečně povedlo nahrát, ale nepřepínají se mi stránky a nezobrazují obrázky. Vím,že to asi bude nějak špatně zadanou cestou,ale já vůbec netuším kde a jak se zadává :-(( Nejsem počítačový mág. Prosím pomozte. Zkuste se na tu stránku kouknout. Díky
Stránky se nedělají ve Wordu.
Sorry, ale s Wordem Ti asi nikdo nepomůže.
Ty stránky nejsou dělané ve Wordu! Jsou v Publisheru.
Jeste lepsi :-(

S tmihle ti tu asi nikdo nedokaze, resp. nebude mit naladu, poradit.
Díky za pomoc. Na naštěstí už to fonguje.
Měl by někdo nálodu mi vysvětlit jak umístím na stránku počítadlo? Mam už přidělený kod.To ho mam označit a normálně vložit na stránku? - Možná blbý dotaz,ale každý někdy začínal.
a precetl sis navod k tomu pocitadlu? bude asi nekde tam, kde sis ho registroval. vetsinou totiz u takovych veci byva napsane, jak se s tim zarabi...

btw proc ja se tady tak rozepisuju? RTFM!
Je tam jen napsané, že mam kód vložit na stránku.
Najeď si na zdrojovej kód svý stránky, na který chceš mít počítadlo a vlož tam ten kód, kterej tam máš vložit.
Pokud nemáš s HTML zkušenosti, tak si normálně otevři tu svoji www, v menu prohlížeče máš "Zobrazit" na to klikni a skoro dole je "zdrojový kód", po kliknutí by se Ti měl zobrazit zdrojový kód v poznámkovým bloku.
Pokračování --> Do toho zrojovýho kódu si nakopíruj ten kód co je napsanej tam, kde ses zaregistroval, jestli chceš dát počítadlo až na konec stránky, tak to nakopíruj před tag </body>. Soubor si ulož jako *.txt soubor, pak přejmenuj příponu na htm nebo html, podle toho co tam máš u původní a nahrej na server.
Hele vono vlastně bude jednodušší, když si dáš ve správě souborů na webzdarma u souboru Tvý stránky "upravit" a nakopíruješ to přímo do souboru na serveru. Nevím jestlis to pochopil, kdyžtak napiš na e-mail.
Díky moc za radu. Už mi to funguje. Ještě jednou dík.
Publisher. :-(
Word. :-((
Powerpoint :-(((
Brzy začnou používat Excel :-((((
chytrák :-(
všeuměl :-((
adamson :-(((

Jo milý pane, nikdo není dokonalí. Nějak se to naučit musím !
Omlouvám se za tu hrubku. Doufám, že mě za to Mr. adamson neodsoudí na urověn špatně cvičeného šipmanze. A kor, když dělám stránky v Publisheru.
Já myslel, že to je na tvorbu stránek, ale ona to snad bude nějaká kalkulačka nebo co?
Viděl jsem stránky, co vylezli z Power Pointu. Super. Akorát to neběhalo jinde jak v IE. Teď už to PP zvládá. ;-) Inu, kdo chce kam....
>> Jo milý pane, nikdo není dokonalí. Nějak se to naučit musím !

Jenze ve Wrdu, Publisheru, FrontPagi, atp. se to nikdy nenaucis..
Znám jednoho šikovného webmastera (prima grafik), co píše kódy v čemsi, ale tabulky navrhuje zásadně ve wordu, pak je uloží ve zjednodušeném html a výsledek je poměrně dobrý. Inu lidé jsou všelijací.
Tak mi poraďte v čem se to naučím. A pokud možno nějakou dobrou knížku.
Poprosím jestli mi nemůžete poradit přoč se mi nezobrazují fotky ve fotogalerii. Moje stránka je www.sanchez.wz.cz
Díky
Ps: jsou to moje první stránky tak s tou negativní kritikou nějak s mírou.
Hele zkus Golden HTML editor kde se musíš akorát zdarma zaregistrovat (v tom dělám stránky i já ) ,anebo zkus HTML Kit kterej je taky myslim freeware.Ale tohle nejsou jediný HTML editory na internetu jich máš spousty.
Moje stránky http://www.ageofempires2.webz.cz
Díky za radu. Konečně ne jen obyčejná kritika,že to mam v Publisheru,ale i rada včem udělat stránky lepší.
Měl bych ještě jednu prosbičku. Chci na svoje stránky umístit počítadlo od Blueboardu (protože tady doporučované www.pocitadlo.cz je nefunkční), ale nevím, kde nastavím možnosti odpovědí.Vždy se mi zobrazí jen Možnost1, Možnost2 atd. Prosím jestli s tím máte někdo zkušenosti tak poraďte.
Nezobrazí se mi to na stránce. Stránka mi končí počtem možných odpovědí a už se mi pod tím nezobrazí co do nich mam napsatl.
Kašli na blueboard to je debilní. Počítadlo si radši obstarej u Toplistu tam je daleko lepší a pokud chceš návštěvní knihu tak zkus weblight ,tam se dá taky udělat počítadlo ale od toho Toplistu je to lepší.
Ksakru pořád mi nende aby se mi u ména zobrazovala moje stránka třeba to teď pude:-?
netopýrský stránky