Nejdou uploadovat soubory do nových adresářů

Nejdou mi přehrát soubory do adresářů, které nově vytvořím. Do adresářů vytvořených např. minulý týden jdou soubory přehrát bez problémů - problém se vyskytl až dnes.
Popis:
- přes FTP se mi adresář vytvoří, nicméně jamile chci do něj vstoupi, napíše se mi chybové hlášení "550: access denied" a něco jako že mám prověřit oprávnění k přístupu (?) do tohoto adresáře.
- přes admin rozhraní se adresář taktéž vytvoří bez problémů a na rozdíl od FTP se do něj i bez problémů dostanu, nicméně po vložení nového souboru se mi napíše na liště zpráva, že soubor nejde uložit!

Prosím POMOC! Díky.
Taky mi nejde uploadovat přes FTP, přes správce OK. Chce to počkat ...
Díky, nicméně jak jsem uvedl, přes správce mi to hned napíše, že "soubor abcd.htm se nepodařilo uložit."
Já si včera vytvořil nový adresář a v pohodě přes správce do něho nahrával.
Zkus teda chvilku počkat a zkusit to znovu. Jinak teda nevím, v čem udělali soudruzi z en-dé-er chybu.
TAk to je docela divné :-(
Já jsem teda slyšel, že občas dělá problémy webové rozhraní, že když si člověk třeba vytvoří adresář, tak pak do něj nemůže zapisovat, a tak.
Já zatím žádné problémy nemám, používám hodně často FTP, a web. rozhraní málokdy...
Mě se totiž, když přes to web. rozhraní edituju nějaký html dokument, zaměňují české znaky za řůzné kostičky a podobné blbosti, takže proto radši používám FTP, tam mi to problémy nedělá...
Spatne nastavene atributy. Pres FTP klienta napred povolit cteni/zapis.
Aha tak problém u mě je v tom, že mi došlo místo :-( .
FTP upload pak nejde, webové rozhraní jde...

Už čistím, chjo ...


Dvorix
http://www.klam.mysteria.cz
nahravam pres http normal kazdej muze ul, ale obcas dyz spadne stranka uprostred downloadu, tak se adresar zkurvi. minule trvalo asi tri mesice, nez ho MILY spravce odstranil. timto tedy rikam WZ HARD SUXX! nevite o nejakym lepsim hostingu... o reklamu nejde, ta se nekde zakope, nebo se zobrazi jen jednou, de o celkovej system, kdy je to nestabilni jak prase. nezvlada to vetsi traffic. delal sem turnaj a kdyz bylo na strankach vic jak 5 lidi, uz se to sralo... lol ... cu nekde jinde doufam :p
me pres FTP kazdou chvili to pise CHYBU ! proste pulka souboru je mi na webu nanic ze ? proc ?
Tak dnes se to trošku zlepšilo, zadal jsem nové adresáře a do nich už mohu uploadovat soubory, nicméně zatím pouze přes FTP.

Taktéž názvy adresářů musely být odlišné od těch původních, prostě a dobře pod původním názvem se adresáře nedají použít (ale proč ne, to vie iba boh - musím předělat odkazy v jednotlivých souborech, ach jo).

Na druhou stranu, původní adresáře zase šly odstranit pouze přes admin prostředí - přes FTP jsem neměl k těmto adresářům přístup (?).

No, hlavně že to zase jakžtakž fachčí!