WZ funkčnost

Proč už druhý den zlobí načítání webu WZ ? Zkoušeno na pevné lince UPC a Eurotel data nonstop.
Vcera to chvili blbo. Dnes to zda byt OK. Uved konkretni adresy.
Různé adresy a je to nepravidelné od včera, potvrdil mě to i kámoš dělá mu to také.
jj, me to posledni dobou dela porad... wz nejak suxxuje... neznate nekdo lepsi hosting? klidne a rozhodne zahranicni, ptze cze hostingy sou suxx... na wz me nejvic sere mysql omezeni a pocet mailu za hodinu. a ted to nacitani,.... nekdy to nejde treba aji minutu. a tak 50% kdyz kliknu na odeslat , taxe objevi prazdna obrazovka a abych to psal znova. a taky strasne malej traffic...
Prosím.... poradte nekdo jinej prostor pro www s podporou PHP, tohle vážně už nejde...
Mě to poslední dny taky blbne a dost, ale věřím, že jsou tady profíci, kteří to vyladí a později nám vysvětlí, co se dělo. A proč bych lezl jinam ? Tady jsem docela spokojenej.
Taky mě ty neustálý výpadky štvou! :((
Tondys: Tak jdi koupit novy zelezo.
Souhlasím s lidma, kteří říkaj, že wz je na... Každou chvíli se mi zobrazí: Požadovaná stránka nelze zobrazit. Je to možný? Absolutně nechápu proč? Ale až admini opraví stejnak nám neřeknou čím to bylo
Osobně budu rád, když to aspoň opraví... mně to teda život zatím nějak nezkazilo ani neztížilo ;)
Nípal: to asi nevis, jak dlouhu se u me nacitalo tvoje rss... ale pravda, tobe to vlastne nevadilo ;-)
Jenom moje? ... :/
Nevim to jiste, ale myslim, ze WZ ma problemy s prenosem. WZ vyuziva x lidi a proto pripojeni nemusi byt vzdycky plynule.
nj, ale cim vic lidi, tim vic zobrazeni reklamy - cili by meli mit vic penez na lepsi system. pokud to tak neni, je to blby ... a ono to blby je!

http://www.google.com/search?hl=cs&q=free+hosting&lr=

check this... neco fakt dobry
jeste neco, dyz se zobrazi stranku nelze zobrazit, staci dat korenovou adresu - tj napr. napicu.wz.cz a uz to de... ale kdyz odkazete jinam, bye bye... btw nemuze to byt treba pomalym php?
No jako když nemlžu ani pořádně odladit stránky,jelikož mi to ustavičně píše stránku nelze zobrazit..Kdyby se to stalo 2-3x za den tak neřeknu,ale že mi to spadlo 24x za hodinu to už je docela dost i na mě
jsem vcelku klidný člověk... nevadí mi ani když dojde k občasnému výpadku... jsem ochotný je v klidu akceptovat, služba je poskytována zdarma... ale doprdele sere mě když je tady dotazů na výpadek plné fórum a NIKDO se k nim nevyjádří grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :o(
Čau! Právě se mi 2x za sebou stalo, že při zápisu do databáze (vzkaz do "knihy vzkazů") se onen zapsal, ale zároveň smazal ty dříve uložené (za cca rok a půl). To nepotěší:-( Jen čirou náhodou jsem nepřišel o ty poslední (zálohu dělám tak 1x do týdne)...
lol navstevni kniha... pchh to je nic, kdyby se ti smazala treba db clenu to bys brecel... ADMIN NEED!
Dnes opět dochází k výpadkům.. na www.neco.WZ.cz napíše sem někdo z provozovatelů WZ čím to je ? Díky
Podívejte se na:

http://www.nix.cz/graf2/nix5-1.html

a

http://www.nix.cz/graf2/nix9-34.html

pořád se vám to nezdá?
Max 100 Mb/s ideálně.
Co mě teda poslední dobou setsakramentsky sere... že když je tu nějaký problém... tak na to tady podpora wz dlabe a nic sem nenapíše...
Asi normálně přetíženej server, před hodinou mi to taky nešlo a teď už OK.
JJ uz delsi dobou mám problemy s obnovenim stranek - jelikoz je obnovuji denne a nikdy se mi to nepovede napoprve nebot mi to furt pise stranku nelze zobrazit tak u toho obcas rostu -> pres FTPko take nahravat nemuzu nebot to mi to zase hlasi prenos selhal - nevite nekdo cim by to mohlo byt ze nefakci to FTPko ?
Dik